من هر ازمایش دادم هیچ ویتامین کم نداشتم یکم ویتامین دی کم دارم اونم خیلی کم خونم زیادبود کلا مشکلی ندارم ولی یادمه از بچه گیمدخسته بودم انرژی نداشتم بحث تنبلی نیس دست پام درد میکنه همیشه خستم نمیتونم رو پا بایستم همیشه میرم دراز بکشم انرژی ندارم خیلی بده اینطوری بشه ادم
هرچی آدم کمتحرک تر باشه بدتر میشه مریض نیستی چون تحرک نداری هی بدنت سست تر شده از کم شروع کن و خو ...
ورزش هم میرفتم ولی نمیشه دو ماه باشگاه رفتم دیگه طاقت اونم نداشتم انرژیم تموم میشه انگار باتری تموم شده فشارم میوفته بهم گفتن هر هفته یدونه نوربیون بزن که ماهی ۴ عدد میشه میخوام اونو بزنم
انرژی چشم آدما هست. مثلا قیافت خوبه با خودشون میگن ببین چقد خوشگله به مرور زمان چهرت بد شکل میشه. یا حتی بعضی وقتا ممکنه آدمو بکشه... فهمیدنش به نظرم کار ساده ای نیست وقتی بدبخت بشی میتونی شک کنی که از چشم زخمه یا نه.
نه اینطور نیس واقعا سختمه من با انرژی میرم کار کنم مهارت دارم هنر دارم خوب یاد گرفتم خیلی زود بی حال ...
عیب نداره، در همون حد که در توانتون هست کار کنید. منم زود خسته میشم، ولی دنبال دلیل نمیگردم. میگم اینجوری هستم دیگه، تمرین کنم و خودم رو به کار کردن عادت بدم بهتر میشم.