2777
2789
عنوان

چه کاری درسته؟؟!

68 بازدید | 3 پست

من یه ۲ هفته ای رفتم قهر و نیستم واقعا جدایی بود چون من و شوهرم بینهایت باهم اختلاف سلیقه و عقیده و همه چی داریم.

اول که ازدواج کردیم اوکی بودیم ها. اون حتی نماز هم نمیخوند و ازبنابی بود که خیلی طرفدار زمان قدیم بود و اینا.

ولی یهو ۳،۴ سال پیش کلا مسیرش عوض شد و ازین مذهبی های افراطی تندرو شد و میخواست همه رو هم به راه خودش دربیاره و یه مدت با همه رفیق‌اش هم حتی رابطه ش خراب شده بود و مسأله ی اصلی و اساسی ما هم از همین داستان شروع شد که دیگه دایم بمن گیر میداد یا برام سخنرانی میذاشتم یا از همه چیزم ایراد می‌گرفت. باور نمی‌کنید حتی از آهنگ های پاپ معمولی هم که گوش میدادم ایراد می‌گرفت و خلاصه ...

من بالاخره بعد از مدتها کشمکش و دعوا رفتم قهر. حتی اونجا خونه هم گرفتم.

ولی انقد زنگ زد سر و صدا و تهدید که بخاطر بچه هام تصمیم گرفتم برگردم.

خب؟

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست

برگشتم و دیدم وقتی نبودم یه سایت همسریابی ثبت‌نام کرده بود و حتی همون موقع که من برگشتم در حال قرار گذاشتن با یکی هم بود و به بقیه هم پیام میداد.

اینم بگم که اصلا ناراحت نشدم چون واقعا هنوزم برام اهمیت ندارع.

ولی امروز صبحم دیدم که یه پیج فیک زده و چقد با اون دنبال دوس دختر سابقش گشته و چقد هم دختر فالو کرده.

تقریبا پشیمونم که برگشتم

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️