2777
2789
عنوان

ازهمین کله صبح اشکام داره میاد😭

1125 بازدید | 84 پست

من چندوقت پیش گواهی نامه گرفتم دیکه ننشستم پشت ماشین تاالان.کلا آدم ترسویی ام تو یه سری چیزا.شوهرم بدون گفتن به من ماشین گرفته برام.هرزن دیگه ای بود ذوق می‌کرد ولی من این ماشین شده مایه ی عذابم چند روزه میریم با ماشینه تمرین که بیاد دستم هرروز از روز قبل افتضاح ترم اصلا عرضه ندارم بیچاره شوهرمم ذوقش کور شده اصلا دلم نمیخواد دیگه بشینم پشتش ازطرفی همه ام فهمیدن گرقته اگه نشینم پشتش خیلی ضایعس.دیشب گند زدم دوباره عصبانی شدم بهش گفتم من این ماشینو نمیخوام اصن نمیشینم دیگه پشتش خورد تو ذوقش.اصلا احساس بی عرضگی و کودنی دارم باخودم میگم بقیه چه جوری میشینن پشت ماشین چرا من انقد خنگ و داغونم آخه.الانم گریه ام گرفته من نمیتونم نمیتونم..😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا یه ماشینه دیگه دختر

یه مدت کوتاهی زمان میبره و تمام

صبح های زود که خیابونا خلوت تره برو تمرین کن 

تو همه کوچه خیابون‌هام برو 

بهت قول میدم چند روز نشده دستت میاد

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
لازم نیست همه کارهای دنیا را همه بتوانند انجام بدن. هر کسی تو یک کاری استعداد داره ولی رانندگی هم تم ...

من مشکل اصلیم هول شدنمه بخدا دیشب همون وسط خیابون دوست داشتم بزنم کنار عر بزنم فقط

من مشکل اصلیم هول شدنمه بخدا دیشب همون وسط خیابون دوست داشتم بزنم کنار عر بزنم فقط

خب چون هنوز مهارت کافی را نداری برای همین هول میشی وقتی خیلی تمرین کنی و از مهارت خودت مطمئن بشی دیگه هول نمیکنی

بخدا انگار میخوام کوه بکنم انقد برام تبدیل به یه غول شده

اولش اینجوریه 

همینکه چندباری بزنی به دل خیابون دیگه تمومه بهت قول میدم😍

بعدش که یاد این روزات میوفتی خندت میگیره

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳