2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

323 بازدید | 13 پست

بچه هامن مادرشوهرم گاهی کمر درد داره..وشهرستانن وسه یا چهارماهی یه بار اونجا میریم..

عروسای دیگه نزدیکشن وتویه ساختمونن..نمیدونم ولی مادرشوهرم‌میگه بهم کمک نمیکنن.. ولی گاهی که خودم میرم میبینم کمکش میکنن..ولی بهم‌میگه مامان جلوی توکمکم میکنن ولی وقتی شما میرین کمکم نمیکنن...

پدرشوهرم هم کلا زیاد به مادرشوهرم‌اهمیت نمیده..فقط میره سرکارومیاد خونه...حتی تاحالا ندیدم یه بار دکتر ببرتش..

خواهرشوهرم مثل ماکه چندماهی یه بار میاد درحد جارو واینکه گاهی غذا درست کنه است  ولی درمقابل بچه هاش رو میده دست مادرشوهرم خودش میره بیرون..اونم بیشتر اذیت میشه..ومدام میگه کی میاد پس..

حالا یه چندروزی از هم بی خبر بودیم دیدم زنگ زد من حالم خوب نیست من کمرم درد میکنه..شما کی میاین؟؟ تودلم گفتم آخه من که اینجا نمیتونم کاری کنم..چه کنم؟؟خواهر شوهرم اونجاست..عروسا هستن..خواهرای دیگش..زن برادراش.. من که یه شهر دیگه چه‌کنم..ولی اینارونگفتم..

من وقتایی که میاد اینجا خودم میبرمش دکتر وخودم براش این دکتر وپیدا کردم..نوبت میگیرم وهواشو دارم..واقعا کار دیگه ای ازدستم برنمیاد..

البته اینم بگم وقتایی که خواهرشوهرم میاد اونجا مادرشوهرم بیشتر اینطوری رفتار میکنه..هم اینکه بچه ها اذیتش میکنن وهم اینکه میبینه دختر خودش میره پیش خانواده شوهرش واونجاکار میکنه..ولی خب من واقعا چه کنم؟؟وقتایی هم که چندماهی یه بار  میریم درحدتوانم کمکش میکنم..

مادرشوهرم خانم بدی نیست ولی به خودش اهمیت نمیده..مثلا کارای باغشون رو که کارگرمیتونه انجام بده اصرار داره که خودش انجام بده..یامثلا هرچه قدر بهش میگم شما بااین حالتون نمیخواد نون بپزید نون آماده هست بازم قبول نمیکنه..برای همین مدام همیشه درد داره...

حالا من موندم چه کنم..چندروزه دیگه میخوام برم والان میدونم بقیه سراین موضوع بامن یه جور دیگن..به خصوص خواهر شوهرم وهم عروسم..

مثلا هم عروسم اون دفعه بهم میگه وقتی میای یکم کمکش کن..گناه داره انگار که من نشستم اونجا مثل ملکه ودست به سیاه وسفید نمیزنم..

ولی خود مادرشوهرم بنده خدا وقتی میرم چیزی نمیگه اون دوتا اذیتم میکنن

بهتره همسرت یاهرکی مادرشوهرت ازش حرف شنوی داره بگیدکارای باغ کارگربگیرن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهتره همسرت یاهرکی مادرشوهرت ازش حرف شنوی داره بگیدکارای باغ کارگربگیرن 

ازهیچکس مادرشوهرم حرف شنوی نداره..برای کارای باغ مونده بودن چه کنن ولی پسرا مرخصی نداشتن برن شهرستان کمک..من پیشنهاد دادم که کارگر بگیرن وپولش رو پسرا بدن.ولی میگفت نه خودش میرفت

الان بحث باغ نیست .الان مسئله کارای روزمره است ..من خودم چهارماه یه بار میرم درحددو روز یا سه روز

مادر شوهر من هروقت منو میبینه خودش میزنه مریضی تاحالا ده تا دکتر بردیم از من سالم ذره ماشالله ولی نم ...

من اینجور مواقع میگم شاید به خاطر سن وسالشون..دنبال جلب توجهن وازراه مریضی وارد میشن.‌مادربزرگ خودم هی میگفت حالم خوب نیست بردیمش اصفهان دکتر گفت مشکل جدی نداره بهمون میگفت مامان اگه رفتیم وبابابزرگتون پرسید دکتراچی گفتن نگید که من مشکل جدی نداشتم بگید آره مریض بودم..😄

من اینجور مواقع میگم شاید به خاطر سن وسالشون..دنبال جلب توجهن وازراه مریضی وارد میشن.‌مادربزرگ خودم ...

بخدا واس مام همینه جدیدا میگه ی چیزی تو مغزمه حرکت میکنه رفتیم ام ار ای سی تی اسکن میگن سالمه 

چکاب دادیم میگن سالمه 

سونو کل اندامای داخلی میگن الحمدلله سالمن 

ن قند ن چربی ن فشار هیچیییییی 

فقط هرکی میبینه خودش میزنه مریضه 

اونام میگن گناه داره چرا نمیبرینش دکتر. 

اخرین بار فقط 1700پول سونو رنگی پاش دادیم 

اصلا نمیدونم چرااینکار میکنه

بخدا واس مام همینه جدیدا میگه ی چیزی تو مغزمه حرکت میکنه رفتیم ام ار ای سی تی اسکن میگن سالمه  ...

مادرشوهر من خودش رعایت نمیکنه و اونم جایی میره میگه هیچکس منو دکتر نمیبره..هیچکس به من اهمیت نمیده..

وماها😐😶

ولی باتمام اینا من همیشه احترامش رو دارم ولی الان من یه شهر دیگم آخه چه کنم؟

مادرشوهر من خودش رعایت نمیکنه و اونم جایی میره میگه هیچکس منو دکتر نمیبره..هیچکس به من اهمیت نمیده.. ...

این بنده خداهارو باید برد پیش دکتر عصاب دچار افسردگی شدن از تنها و جلب محبت اینکارا میکنن 

این بنده خداهارو باید برد پیش دکتر عصاب دچار افسردگی شدن از تنها و جلب محبت اینکارا میکنن 

دقیقا از کمبود محبت..درحالی که این بنده های خدا هم مثل جوونا ومثل بقیه نیاز به محبت دارن...من دقت کروم پیر مردوپیرزنایی که بقیه بهشون اهمیت میدن کمتر ازاین دست رفتارا دارن..

من مادرشوهر خودم باهاش رفتم داخل پیش دکتر...دکتر گفت خانم شما مشکل اعصاب داری.‌استرس داری..تمام دردت ازهمین

دلسوزی زیاد جلب توجه بیشتر میاره 

هر آدمی خودش انتخاب میکنه چطور زندگی کنه که درد و زجر بکشه یا لذت ببره . به نظر من دخالت نکن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دلسوزی زیاد جلب توجه بیشتر میاره  هر آدمی خودش انتخاب میکنه چطور زندگی کنه که درد و زجر بکشه ی ...

من دخالتی نمیکنم..اما ناراحت میشم که چرا باید از بقیه تیکه بشنومم..؟؟

خواهرشوهرم دفعه پیش برگشته بهم میگه من وقتی میرم مادرشوهرم بهم میگه اینکاروکن اونکارکن  یا نوبتی غذا میپزیم.. درحالی که من کلا دوروز میرم..وتومیای دوهفته اونجا میمونی..

خود مادرشوهرم اونبار گفت شما چندماهی یه بار میای درست نیست همینم که میای بری توآشپزخونه..

من دخالتی نمیکنم..اما ناراحت میشم که چرا باید از بقیه تیکه بشنومم..؟؟ خواهرشوهرم دفعه پیش برگشته به ...

به خواهرشوهرت بگو همونجور که من در مورد رابطه ات با مادرشوهرت دخالت نمیکنم ، تو هم حق نداری تو این موضوع دخالت کنی 😊

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

به خواهرشوهرت بگو همونجور که من در مورد رابطه ات با مادرشوهرت دخالت نمیکنم ، تو هم حق نداری تو این م ...

من وخواهرشوهرم الان رابطمون اینجوری که باهم .مقداری رسمی هستیم وکمی رودربایسی داریم‌..نمیخوام روش باز بشه که دیگه تا سالها درگیری دارم باهاش ولی این دفعه اگه بازم‌گفت میخوام محترمانه بهش بگم‌ عزیزم منظورت بامن؟؟یا بگم من درحد کاری که بتونم انجام میدم.. من راهم دوره..

اینا انتظار دارن ما آخر هفته ها بریم اونجا..میگن همش سه ساعت راه چیزی نیست..