2777
2789
عنوان

چی کار کنمممم😐😐

130 بازدید | 12 پست

امروز خیلی خیلی کم خوابیدم. ظهرم رفتم خرید دوتا یخ در بهشت گرفتم دوباره شبم گرفتم. عصرتاحالا سرم درد میکنه

قرص سرماخوردگی بخورم یا استامینوفن 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

اول خداروشکر کن گلوت درد نمیکنه

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اول خداروشکر کن گلوت درد نمیکنه

نه بابا گلودرد ندارم. 

الانم با دوستام مسافرتیم اونام سرشون درد میکنه چون کم خوابیدیم

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
نه بابا گلودرد ندارم.  الانم با دوستام مسافرتیم اونام سرشون درد میکنه چون کم خوابیدیم

پس یه استامینوفن بنداز و بگیر بخواب 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
هیچ کدوم یه آنتی هیستامین بخور بخواب

الان داروخونه نزدیک نیست. و مسافرتم

من درحال حاضر استامینوفن و قرص سرماخوردگی و داکسی سایکلین دارم(چرک خشکن) 

پس یه استامینوفن بنداز و بگیر بخواب 

الانم حموم بودم میترسم بخوابم سرما بخورم😭درد که یکی دوتا نیست

الانم حموم بودم میترسم بخوابم سرما بخورم😭درد که یکی دوتا نیست

پس بهتره پتو بکشی و تو گرما بخوابی 

صبح بدون هیچ دردی بیدار بشی

فقط شاید یکم گرما اذیتت کنه 

ولی صبح متوجه میشی ارزشش رو داشت

پس بهتره پتو بکشی و تو گرما بخوابی  صبح بدون هیچ دردی بیدار بشی فقط شاید یکم گرما اذیتت کنه&n ...

مرسی گل🌹❤️

2827
2791
2779
2792