2777
2789
عنوان

چی کار کنمممم😐😐

127 بازدید | 12 پست

امروز خیلی خیلی کم خوابیدم. ظهرم رفتم خرید دوتا یخ در بهشت گرفتم دوباره شبم گرفتم. عصرتاحالا سرم درد میکنه

قرص سرماخوردگی بخورم یا استامینوفن 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

اول خداروشکر کن گلوت درد نمیکنه

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول خداروشکر کن گلوت درد نمیکنه

نه بابا گلودرد ندارم. 

الانم با دوستام مسافرتیم اونام سرشون درد میکنه چون کم خوابیدیم

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
نه بابا گلودرد ندارم.  الانم با دوستام مسافرتیم اونام سرشون درد میکنه چون کم خوابیدیم

پس یه استامینوفن بنداز و بگیر بخواب 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
هیچ کدوم یه آنتی هیستامین بخور بخواب

الان داروخونه نزدیک نیست. و مسافرتم

من درحال حاضر استامینوفن و قرص سرماخوردگی و داکسی سایکلین دارم(چرک خشکن) 

پس یه استامینوفن بنداز و بگیر بخواب 

الانم حموم بودم میترسم بخوابم سرما بخورم😭درد که یکی دوتا نیست

الانم حموم بودم میترسم بخوابم سرما بخورم😭درد که یکی دوتا نیست

پس بهتره پتو بکشی و تو گرما بخوابی 

صبح بدون هیچ دردی بیدار بشی

فقط شاید یکم گرما اذیتت کنه 

ولی صبح متوجه میشی ارزشش رو داشت

پس بهتره پتو بکشی و تو گرما بخوابی  صبح بدون هیچ دردی بیدار بشی فقط شاید یکم گرما اذیتت کنه&n ...

مرسی گل🌹❤️