2777
2789

از کدوم احساستون میفهمید دوسش دارید؟؟

در مقابل رفتارایی که میکنه و شما خوشتون نمیاد چه حسی بهتون دست میده؟؟

کسی هست باشوهرش خیلی مشکل داشته باشه ولی بازم حس کنه دوسش داره؟؟از کدوم احساس اینو میفهمید؟؟؟

🪰

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه رفتاری کنه دپس نداشته باشم رک میگم چون می‌دونم علم غیب نداره 😂 قهر میکنم میگه چرا قهری قشنگ میگم اونم توضیح میده معذرت میخاد 

ما عاشق بودیم عزیزم با عشق ازدواج کردیم ❤️

متاهل🧿❤️

اینکه دلم نمیاد اذیتش کنم وگله مامانشو بهش نمیکنم میفهمم دوسش دارم 🤕

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

از اونجا که یهو میبینمش دلم براش غنج میره یا منتظریم برای ناعار بیاد یا بیرون بدون اون خوش نمیگذره اما در مقابل هم به شدت اگه کارای خوب نکنه عصبی میشم دعوام میشه. ولی برایند دوست داشتنه بیشتره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وقتی دیر میاد یا گوشیو ج نمیده نگران میشم 

ب موقع غذاشو حاضر میکنم گشنه نباشه 

اتفاقی براش بیفته ناراحت میشم غصه میخورم 

هر چقدر هم دعوا میکنیم بازم دوسش میدارم 🤭

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

ابراز احساسات کلامی داریم

وقتایی که حالم بده خیلی کنارمه( همیشه نه ولی 90 درصد مواقع)

منم واقعا واقعا واقعا کارایی کردم براش که هیچکس برای هیچکس انجام نمیده

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

ما کلا از اول قرار گذاشتیم درمورد مشکلات باهم صحبت کنیم و دعوا نکنیم

و فهمیدیم که دوتا انسان متفاوتیم و نباید همو محدود کنیم

ولی باید به هم احترام بزاریم و کارایی که بدمون میاد رو تا حد امکان انجام ندیم، و اگه انجام دادیم تذکر بدیم اونم با خوشرویی