2777
2789
عنوان

بچه فامیلمون بهم یه چیز عجیبی گفت

371 بازدید | 20 پست

بچه فامیلمون یه عروسک اسب بالدار داشت اونو آورد پیشم و گفت نگاه کن عروسک منم مثله تو بال داره ی بار دیگه هم بعد ها بازم‌این‌تکرار میکنه شما تابه حال حرف عجیبی از بچه ها شنیدید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجاس که خواننده میگه:تو یه فرشته ای فقط شبیه ادمی

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

اره دخترم امشب به من و باباش گفت شما بهترین پدر و مادری هستید که تا حالا داشتم😂😂😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اره رفته بودم دخترخالم که الان ۶ سالشه‌ نگه دارم اون موقع ۴ سالش بود میگفت یکی کنار دیوار وایساده دیدمش بعد هر چی پرسیدم گفت نیست دیگه کسیم نبود خالمو شوهرخالم رفته بودن عروسی دوستشون ولی خداروشکر خالم از اون خونه بلند شد

🤍
اره دخترم امشب به من و باباش گفت شما بهترین پدر و مادری هستید که تا حالا داشتم😂😂😂😂

مگه قبلا چند تا پدرو مادر داشته😂😂

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
مگه قبلا چند تا پدرو مادر داشته😂😂

نمیدونم چطوری این جمله رو از دهنش بندازم بچم سه سالشه تازه یاد کرفته پیش همه هم میگه به باباش میگفت تو بهترین بابای منی😂😂😑🤐😵‍💫

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

حتما خیلی مهربونی ❤️🌹

مهربون هستم یعنی یه جوری که خودمم دیگه بدم‌میاد حتی اگه حرفی بهم بزنن وناراحتم کنن دلم نمیاد چیزی بگم‌که دلشون بشکنه ولی خب آدم عالی نیستم همه نقصایی دارن

نمیدونم چطوری این جمله رو از دهنش بندازم بچم سه سالشه تازه یاد کرفته پیش همه هم میگه به باباش میگفت ...

عزیزم😍😍خدا حفظش کنه چه شیرینه

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙