2789
من پدرم چند ساله که درگیر آرتروز زانو هست و پیش دکتر محمدعلی عنایت اللهی میره برای درمان خیلی کارشون ...

منم دکتر عنایت الهی را میشناسم واقعا کارش خیلی خوبه عمه من برای شکستگی لگن رفت پیش ایشون و الان خداروشکر اصلا مشکلی نداره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با سلام

آرتروز یک بیماری مفاصلی است، این بیماری موجب آسیب دیدگی و تخریب غضروف مفاصل می شود. برای بهبود و پیشگیری از این بیماری که بسیار هم شایع شده است می توان از مکمل های درمانی استفاده نمود. جوینت فری تریپل اکشن ویتان حاوی ترکیباتی می باشد که می توانند  از تخریب مفاصل جلوگیری کرده و همچنین موجب ترمیم و بازسازی غضروف مفاصل گردد.

دکتر مرتضوی فوق تخصص زانو ولی مطبش شلوغه حتما قبلش وقت بگیر ولی اگه سوال داشتی میتونی از تو اینستاش ...

منم دکتر مرتضوی را میشناسم واقعا دکتر خوبیه دایی من برای درمان آرتروز زانو رفت پیش ایشون و بدون جراحی با تزریق الان خداروشکر خوب شده و مشکلی نداره . 

برو پیش دکتر بهنام نصیری متخصص ارتوپده . تو زمینه زانو و لگن هم خیلی کارش خوبه . من از نزدیک کارشو دیدم . سمت خیابون آفریقا مطب داره البته شعبه دومم داره ولی یادم نماید بزنی تو اینترنت میاد اسمش . 

بله تهرانم همین که این نوع درمان رو معرفی کردید یک دنیا تشکر ان شالله جواب بده کلی دعات میکنم

یب دکتر طزب فیزیکی کرج هست خلیلیا راضی بودن ازش بنظرم ی تخیق کن راجبش اگه خوبه برو پیشش کرج تا تهران زیاد راهی نیس اگه واقعا جواب بگیری ارزششو دار

اگه اهواز هستی دکتر پویان علوی نژاد بهت معرفی می کنم . پسرعموم همکارشه و دیده مشتریاش چقدر خوب درمان شدن و از کار این دکتر تعریف می کنه کلی 

اینم آدرسش:  اهواز ، کیانپارس ، خیابان ۱۲ غربی ، برج سپید ، طبقه اول ، واحد ۱۰۶
۰۶۱۳۳۹۱۶۲۳۳

علائم ونشانه هاارتروز لگن 

یکی از علائم ارتروز لگن ،درد اطراف این مفصل است. معمولا این درد به ارامی پیشرفت میکند وبه مرور زمان شدیدتر میشود. اگرچه ممکن است درد ان ناگهانی هم شروع شود .دردوسختی مفصل درهنگام صبح بعدازنشستن و خوابیدن شدیدتر میشود .به مرور زمان علائم بیماری وخیم تر میشود مانند درد هایی که درهنگام استراحت و درشب به سراغ بیمار می اید 

نشانه های دیگر بیماری ارتروز لگن شامل موارد زیر است:

1درددرناحیه کشاله ران  وران که درقسمت زانومنتشر میشود

2دردهایی که با انجام فعالیت ها شدیدترمیشود

3سخت شدن مفصل لگن که خم شدن و راه رفتن را با مشکل مواجه میکند 

4قفل شدن و چسبندگی مفصل وتولید صدا هنگام حرکت مفصل که با از دست رفتن غضروف ها و بافت ها باعث اهسته شدن حرکت لگن میشود

5کاهش حرکت لگن که برروی راه رفتن فرد تاثییر میگذارد 

https://droskuie.com 

ارتروز یکی از شایع ترین عواملی است که منجر به بروز دردهای مفصل میشود .ارتروز غالبا به دو شکل دربیمار نمود پیدا میکند.نخستین نوع از ارتز ارتریت روماتوئید و دومین نوع ورم مفاصل است.براساس مطالعات وتحقیقات انجام شده ورم مفاصل درمقایسه با ارتریت روماتوئید ازشیوع بیشتری برخوردار است. این بیماری در افراد بالای 40 سال شیوع بیشتری دارد. روند پیشرفت این بیماری به شدت اهسته است. عموما درد های مفصلی ناشی از ورم مفصل دراین مفاصل بروز پیدا میکند::

مفاصل مچ دستها

دست ها

لگن

زانو

https://hakimclinic.org