2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 40 پست

ما مستاجریم تو یه خونه رفتیم دقیق اینطوری بودیم همش جنگ دعوا بدبیاری و ...

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منم همینجور بودم مخصوصا دم غروبا دلم شدید میگیرفت استرس و دلشوره حتی بعضی وقتا حالت غش واینکه م ...

دقیقا منم فشارم  میوفته غوربا ذست پولم می لرزه دکترم رفتم میک هیچیت نیس ولی بی حال ولی انرژیم

خداروشکر عزیزم بخدا همش مریضم بچم افتاد یکی قبل منم تو ابن خونه میشستم بچه ی اونم افتاد اصن نمیدونم ...

اره بعضی خونه ها سنگینن، مامانم اینا هم یه خونه داشتن خیلی نحس بود مامانم خودش همش مریض بود هفت تا بچه تو اون خونه سقط کرد حتی زن عمو و زن داییم هم اومدن خونه مون بچه اونا هم سقط شد تا شکر خدا اونا هم فروختن و از اون جا نجات پیدا کردن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
اره بعضی خونه ها سنگینن، مامانم اینا هم یه خونه داشتن خیلی نحس بود مامانم خودش همش مریض بود هفت تا ب ...

باروت میسه جاریم قبل من اینجا بود بچشو سقط کرد بعدش کمن بچم سقط شد

به چه نتیجه ای رسیدی آخه خونه سی چهل سال ساخت ۵۰ متری رو همچین میگه خونه ام خونه ام و عوضش نمیکنه

کاش مجبورش کنی بفروشه وام اینا بردارین برین از اونجا من تو اطرافم خونه خوش یمن هم دیدم خونه نحس هم دیدم مادرشوهرم یه خونه کلنگی چوبی داره پدرشوهرم نمی فروش اون بیچاره هم میگه از وقتی عروسی کردم تا الان که چهل سال می گذره همش مریض ام و افسرده ام ولی پدرشوهرم نمی فروشه 

یامامانم اینا یه خونه نقلی پنجاه متری داشتن داده بودن مستاجر باور می کنی این خونه کوچولو آنقدر خوش یمن بود که هر مستاجری، می یومد تو اون خونه بعدش خونه می خرید می رفت با شادی

سعی کن تو خونه ت از فضای سبز استفاده کنی

یه گوشه ی خونه رو حالت سنتی بچین و اونجا چای بخور و کتاب های خوب بخون

گلدون های شیشه ای رنگی مثل سبز و زرد یا آبی بگیر توشون پتوس بزار و  تو دکوراسیون خونه بکار ببر 

داخل خونه تابلوی ان یکاد یا بسم الله بالای درب ورودی بزن( البته اگه معتقدی)

توی سرویس ها از گلدون و گلهای مصنوعی با رنگ شاد استفاده کن

هر از چندگاهی بخور دود کن

روزانه پرده ها رو باز کن تا نور وارد خونه بشه و هر  چند روز یه بار پنجره ها رو باز کن که هوای خونه تهویه بشه

فکرای منفی رو از خودت دور کن و همیشه توی جمع از مزیتهای خونه جدید بگو نه معایبش تا افکار منفی تو ذهن خودت هم از بین برن

خلاصه کاری کن که محیط برات دلنشین بشه

باروت میسه جاریم قبل من اینجا بود بچشو سقط کرد بعدش کمن بچم سقط شد

چآره کار اینکه که یا بفروشین یا بدین اجاره خودتون برین مستاجری، تو اون خونه نمون که مریض میشی