2777
2789
عنوان

چشم زخم

99 بازدید | 7 پست

🔥 چشم زخم

✍ کمتر درباره زندگی‌هامون برای دیگران بگیم، کمتر از موفقیت‌ها، پول درآوردن‌ها، خونه و ماشین خریدن‌هامون برای دیگران بگیم. وقتی زیاد اتفافات زندگی خودمون رو برای دیگران تعریف کردیم دو حالت اتفاق میفته

♦️اول اینکه مبتلا به چشم‌زخم میشیم، و این چشم زخم هم در منابع دینی ما بهش اشاره شده و هم منابع علمی جدید به قدرت و تاثیرگذاری چشم رسیدن

♦️دوم اینکه، بعضیا شاید مارو چشم نزنن ولی آه حسرت میکشن که خوش بحال فلانی، چه زندگی خوبی داره، چقدر خوشبخته، چقدر پولداره، مانداریم. این آه خیلی اثرگذاره

♦️یا مثلا قراره که در آینده یه کاری کنیم، وقتی این رو پیش دیگران میگیم، یه چشم‌هایی متوجه میشه که اصلا این کار دیگه پیش نمیره و درست نمیشه...

☝️کتمان حوائج کمک میکنه به برآورده شدن حوائج

برای سلامتی امام زمان وعاقبت به خیری صلوات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همش موافق بودم به جز آخرش که گفتی کتمان حوائج..

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

درموردحاجتمون هم نیازی نیست به اطرافیان توصیح بدیم حاجتمون چیه تادعا کنندهمون میشه گفت التماس دعا وحاجت قلبی دارم به نظرم کافیه

منظورازافراد اطرافمون نه ازخداواهل بیت

متوجه شدم

بله بله موافقم با حرفتون

خیلی از آدم ها هستن خیر خواهمونن

ولی در کنارش آدم هایی وجود دارن که حس حسادت دارن

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

متوجه شدم بله بله موافقم با حرفتون خیلی از آدم ها هستن خیر خواهمونن ولی در کنارش آدم هایی وجود دا ...

بله درسته ومافقط ظاهرش روخوب میدونیم