2777
2789
عنوان

به نظرتون اشتباه نیست؟

130 بازدید | 13 پست

دوستان لطفاً توهیین نکنید و بحث رو به حاشیه نکشونید ممنون🙏💕

به نظرتون راب*طه در دوران عقد اشتباه نیست؟

منظورم قبل عروسی و رفتن سر خونه و زندگیه

کسی بوده که تجربش کرده باشه؟پشیمون نیستید؟

مامان آراز و دنیز😍❤

عزیزم واقعاااااا هر کس بر اساس زندگی و طرف مقابلش باید بسنجه هر کس خودش باید متوجه باشه که آیا همسرش انسان دمدمی مزاجه؟ آیا برای خانواده ها این موضوع خط قرمزه؟ آیا شرایط بعد از رابطه تغییری میکنه؟ واقعا نمیشه نسخه ی زندگی یه نفرو برا همه پیچید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه شوهرته چه اشتباهی ولی خب امکان داره اونجوری عروسی نگیره یا واسه خونه خودتون رفتن لفتش بده به ...

تاریخ عروسی معلوم شده اواخر مهر ماه 

از الان هم دنبال خرید لوازم و رزرو سالن هستیم 

نمیزنه زیر حرفش 

ولی خب یجورایی استرس دارم و میترسم

مامان آراز و دنیز😍❤
عزیزم واقعاااااا هر کس بر اساس زندگی و طرف مقابلش باید بسنجه هر کس خودش باید متوجه باشه که آیا همسرش ...

خب خانواده ها مخالفن یجورایی 

عوض نمیشه مطمئنم 

دو ماه دیگه عروسیمونه 

ولی خب خودم میترسم و استرس دارم

مامان آراز و دنیز😍❤
خب خانواده ها مخالفن یجورایی  عوض نمیشه مطمئنم  دو ماه دیگه عروسیمونه  ولی خب خودم ...

پس اگه انقدر مطمئنی میتونی کم کم پیش بری عزیزم در کل مراقب باش برای مسائلی مثل بارداری و اینجور چیزا و اول همه جوانب رو در نظر بگیر

تاریخ عروسی معلوم شده اواخر مهر ماه  از الان هم دنبال خرید لوازم و رزرو سالن هستیم  نمیز ...

عزیزم تو حتی الان میتونی عروسی هم نگیری بری سر خونه زندگیت چون طرف شوهرته بطور رسمی و قانونی 

همینطور ک الان مثل ی همسر قانونی کل خرجت باهاشه مثل ی شوهر قانونی هم میتونی باهاش ارتباط ج نسی داشته باشی حلال حلالم هست تروخدا دیگه انقدر خودتون رو محدود نکنین 

عزیزم تو حتی الان میتونی عروسی هم نگیری بری سر خونه زندگیت چون طرف شوهرته بطور رسمی و قانونی  ...

من خودم مثل تو فکر میکنم ولی خی خانواده ها تو افکار قدیمیشون موندن 

مامان آراز و دنیز😍❤
من خودم مثل تو فکر میکنم ولی خی خانواده ها تو افکار قدیمیشون موندن 

بزار بمونن اونا طبق این افکارشون فقط میتونن زندگیه خودشون رو اینطور پیش ببرن 

تو زندگی خودت رو طبق عقاید و افکاری که بنظرت منطقیه پیش ببر 

نزار این عقاید باز ب بچهامون برسه 

من خودم عقدم و ازدواجم سنتی بود به دلیل عقاید خودم حالا 

ولی اینم بگم دوس پسرم داشتم و فکردم دیدم من از طریق دوست پسر نمیتونم تصمیم درستی تو ازدپاج داشته باشم و انتخاب کردم ک سنتی ازدواج کنم

الانم که عقدم با همسرم رابطه کامل داشتم چون دیگه شوهرمه از هرکسی بهم محرم تره

بزار بمونن اونا طبق این افکارشون فقط میتونن زندگیه خودشون رو اینطور پیش ببرن  تو زندگی خودت رو ...

آره کاملاً درست میگی 

ممنون از اینکه راهنمایی کردی

ایشالا خوشبخترین باشی

مامان آراز و دنیز😍❤