2777
2789

من قبلنا یه کاری داشتم به شماهم پیشنهاد میدم و کانالشو معرفی میکنم 

۱.یه گروه زدم داخل تلگرام 

۲. از کانال های تلگرام که کانال فروش کفش و کیف و لباس بود یا بدلیجات که مطمن شدم معتبره و ارسال میکنن البته باید سرچ کنی . همکاری کفش الماس .. من خودم با این کانال کارمو شروع کردم کاملا هم معتبرن و ارسال میکنن.  قیمت ها خوبه 

یه قیمت همکاری بهت میده مثلاً یه کفش 280تومنه  میاد اون کفشو میده بهت ۲۴۰هزار . که عکس و مشخصات کفش رو داخل گروه خودت ارسال کنی با قیمتی که خودت میخای. مثلاً ۳۰۰ هزار 

مشتری بهت سفارش داد شما از ادمین اصلی کانال کفش الماس که آیدی رو داخل کانالشون میذارن میتونی بپرسی محصولی که مشتری میخاد موجوده اگه موجود بود مشخصات و سایز بپرسی از مشتری بخای به حساب خودت 300واریز کنه چون ارسالش رایگانه مشتری بیشتر جذب میشه واسه خرید ...بعدش از کارت خودت ۲۴۰ به ادمین اصلی کانال واریز کنی که صدردصد ۱۰هزار تومنشم پورسانت میده شایدم بیشتر    آدرس و مشخصات مشتری رو برای ادمین اصلی ارسال می‌کنی و به آدرس ایشون کفش یاهر چیزی که خواسته رو ارسال میکنن  از هر جنس بفروشی یه مقدار پورسانت میگیری ۱۰یا ۱۵ فقط باید خوب تبلیغ کنی گروه یا کانالتو یا پیجتون رو 

من با این کانالها همکاری میکردم 

همکاری کفش مد روز 

همکاری زیرورالات مد روز 

همکاری کفش الماس 

اینا معتبرن کلاهبرداری نیستن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷