2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 40 پست
من هیچ حس جنسی یا عاطفی بهشون ندارم 

منم نداشتم با وجود اینکه واقعا همه چیزش عالی بود 

افسردگی داشتم و نمیدونستم و از طرفی شغلش رو دوست نداشتم 

شرایط شغلیش تغییر کرد و شخصیتشم باب میلم شد و درست شد

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

فک نمیکنم بعدا به وجود بیاد

نه چرا ادم بد حتما دلیلی داره 

هیچکس از زندگی خوب و خوش فرار نمیکنه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عقدم و علاقه ای هم آنچنانی به شوهرم ندارم 

فقط انگار یه چیزی گم کردم 

و اینکه کی گفته هرکس طلاق بگیر آدم بدیع 

وقتی دلایل تو کافی و قانع کننده باشه هیچ کس حق همچین حرفی نداره

عزیزم اگر پای کس دیگه ای در میون باشه اون علاقه به وجود نمیاد اگرم بیاد آدم توی قلبش نفر قبلی ممکنه باشه 

طلاق هم اصلا چیز بدی نیست 

من خیلی ها رو دیدن که بعد طلاق چه آمادی موفقی شدن با اینکه مطلقه بودن 

یا چقدر با شخصیت بودن و هستن 

بنظر من طلاق روی شهصیت آدم تاثیری نداره

منم عقدم و علاقه ای هم آنچنانی به شوهرم ندارم  فقط انگار یه چیزی گم کردم  و اینکه کی گفت ...

خانوادم راضی نمیشن 

میگن مردم پشت سرت حرف در میارن فلان میگن بهمان 

بخدا افسرده شدم از بس بهم فشار میاد 

من شرایط شما رو داشتم بالاجبار  با حسب بر اینکه میدونستم هیچ علاقه ای بهش ندارم ازدواج کردم و الان چندسالع که هیچ علاقه جنسی ندارم بچه هم دارم رابطه هم نداشته باشیم برام مهم نیست و  همسرمم میدونه و میدونیم طلاق بگیریم وضع بهتر نمیشه 

خانوادم راضی نمیشن  میگن مردم پشت سرت حرف در میارن فلان میگن بهمان  بخدا افسرده شدم از ب ...

عزیزم تو واسه حرف مردم زندگی نمیکنی 

قرار نیست واسه حرف چهار تا بی فرهنگ زندگیت رو نابود کنی