خانما خونمون تازه ساخته،طبقه ی شیشم هستیم یه بچه مارمولک تو اتاق بود 😭به شدددددددت میترسم ،همسرم میگه کجای کاری این فقط یه بچس که تنهایی نمیتونه تا اینجا بیاد قطعا مادر داره که چندین بچه مثل این داره 😱ترو خدا یه راه چاره نشونم بدین،چیکار کنم،مارمولک از چی بدش میاد؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وایی چندروز پیشم من ی بچه مارمولک دیدم خیلی بد بود خداروشکر همسرم بود و کشتش وگرنه دیوانه میشدم ،بعدشم حس میکنم همه جا هستن میگفتم الان خونه پره🤦وای خیلی موجودات بدین
پوست تخم مرغ بعدم من چند وقت پیش تاپیک زدم. همه گفتن چسب موش چند جای خونم گوشه ها گذاشتم و شکار شد ...
گناه دارن چسب نزارید با زجر میمیرن مارمولک که کاری با ادم نداره مثل سوسک و مگس کثیفم نیست کثافت بخوره مورچه و حشرات ریزو میخوره مارمولک یه حیوون کوچولوعه چرا میترسید ؟
گناه دارن چسب نزارید با زجر میمیرن مارمولک که کاری با ادم نداره مثل سوسک و مگس کثیفم نیست کثافت بخور ...
فوبیا دارم. چهار سالم بود. دسشویی تو حیات رفتم. از داخل مارمولک رو در بود. نمیتونستم برم بیرون. انقدررر گریه کردم تا بابام تونست درو باز کنه. دست خودم نیست.میترسم