2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5011 بازدید | 54 پست
بنظرت این کمه ک 6 سال بیش بخاطر رفیق بازی هاش شیشه رو کرد تو شکمم کبد و ریه عمل کردم دکتر گفت اگ سمت ...

اشتباهت همین جاست .چرا پرروش کردی .وظیفه بابات نیسن شما رو خرج بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم دیگ ب حرفم گوش نمیکنه لج میکنه مثلا میاد دق بده میگ ی دختری دیدم ی زنی بم گفت 

خدایی دلیل کافی ای برا طلاق نیست

خودت داری میگی لج دیگه

الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
وقتی اعصابت نکشه چی

باهاش حرف بزن و بگو من زندگیمو دوست دارم،تورو،بچه هامو

به کام هردومون تلخش نکن..

مشاور هم هست،هردوتون برید پیشش

ب نظرم اصلاخیلی حیفه،خانومایی هستن ک خدایی نکرده همسرشون معتاده یا مثلا هیزو اهل خیانت...لج رو میشه کنار اومد یا درستش کرد

حیفه وقتی همو دوست دارید...

مگه غیر اینه ک وقتی باهم ازدواج کردید عاشق هم بودید؟

مگه غیر اینه ک بارها حاضر بودی ب خاطرش جونتو بدی تو زندگی؟

درسته البته هیزم هست  

اونم اگه شما بلد باشی کنترلش کنی و از خدا هم بخوای ک چشماشو پاک کنه درست میشه

الانم محرمه،دیگه چه بهتر،خدارو به پاکی چشمای حضرت عباس قسم بده ک چشماشونو پاک کنه از گناه

اونم اگه شما بلد باشی کنترلش کنی و از خدا هم بخوای ک چشماشو پاک کنه درست میشه الانم محرمه،دیگه چه ب ...

چقدر آروم شدم با حرفات فقط ی فرصت میدم اگ امروز اومد باهاش حرف میزنم اگ نه دیگ تموم

چقدر آروم شدم با حرفات فقط ی فرصت میدم اگ امروز اومد باهاش حرف میزنم اگ نه دیگ تموم

آره ان شاء الله ک خیره

باورت نمیشه اگه بهت بگم خواهر من اولای زندگیش تا طلاق رفت حتی،سر لج و لجبازی، حتی همسرش ایشونو کتک زد یکی دوبار...اگه بدونی ب لطف خدا الان چقدر زندگیش گرم شده...میگه خداروشکر ک طلاق نگرفتم،هم دیگه روهم خیلی دوست دارن

آره ان شاء الله ک خیره باورت نمیشه اگه بهت بگم خواهر من اولای زندگیش تا طلاق رفت حتی،سر لج و لجبازی ...

خداروشکر البته همه آدما مث هم نیستن ک ولی اعصاب میخا