2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5000 بازدید | 54 پست
بنظرت این کمه ک 6 سال بیش بخاطر رفیق بازی هاش شیشه رو کرد تو شکمم کبد و ریه عمل کردم دکتر گفت اگ سمت ...

اشتباهت همین جاست .چرا پرروش کردی .وظیفه بابات نیسن شما رو خرج بده 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گفتم دیگ ب حرفم گوش نمیکنه لج میکنه مثلا میاد دق بده میگ ی دختری دیدم ی زنی بم گفت 

خدایی دلیل کافی ای برا طلاق نیست

خودت داری میگی لج دیگه

الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
وقتی اعصابت نکشه چی

باهاش حرف بزن و بگو من زندگیمو دوست دارم،تورو،بچه هامو

به کام هردومون تلخش نکن..

مشاور هم هست،هردوتون برید پیشش

ب نظرم اصلاخیلی حیفه،خانومایی هستن ک خدایی نکرده همسرشون معتاده یا مثلا هیزو اهل خیانت...لج رو میشه کنار اومد یا درستش کرد

حیفه وقتی همو دوست دارید...

مگه غیر اینه ک وقتی باهم ازدواج کردید عاشق هم بودید؟

مگه غیر اینه ک بارها حاضر بودی ب خاطرش جونتو بدی تو زندگی؟

درسته البته هیزم هست  

اونم اگه شما بلد باشی کنترلش کنی و از خدا هم بخوای ک چشماشو پاک کنه درست میشه

الانم محرمه،دیگه چه بهتر،خدارو به پاکی چشمای حضرت عباس قسم بده ک چشماشونو پاک کنه از گناه

اونم اگه شما بلد باشی کنترلش کنی و از خدا هم بخوای ک چشماشو پاک کنه درست میشه الانم محرمه،دیگه چه ب ...

چقدر آروم شدم با حرفات فقط ی فرصت میدم اگ امروز اومد باهاش حرف میزنم اگ نه دیگ تموم

چقدر آروم شدم با حرفات فقط ی فرصت میدم اگ امروز اومد باهاش حرف میزنم اگ نه دیگ تموم

آره ان شاء الله ک خیره

باورت نمیشه اگه بهت بگم خواهر من اولای زندگیش تا طلاق رفت حتی،سر لج و لجبازی، حتی همسرش ایشونو کتک زد یکی دوبار...اگه بدونی ب لطف خدا الان چقدر زندگیش گرم شده...میگه خداروشکر ک طلاق نگرفتم،هم دیگه روهم خیلی دوست دارن

آره ان شاء الله ک خیره باورت نمیشه اگه بهت بگم خواهر من اولای زندگیش تا طلاق رفت حتی،سر لج و لجبازی ...

خداروشکر البته همه آدما مث هم نیستن ک ولی اعصاب میخا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز