2777
2789
عنوان

نیازمند کمککککک🫠

154 بازدید | 31 پست

شما برای خودتون یا اطرافیانتون اتفاقا افتاده ک خانواده دختر با پسره موافق نباشن؟؟ چجوری راضی شدن خانواده دختره؟ الان رابطه خانواده دختر چجوریه با پسره؟ 

یا اگرم اتفاق نیفتاده میشه راهنمایی کنید ک چیکارا میشه کرد؟

برای خودم پیش اومده که خانواده همسرم به من رضایت ندن 

و راهی هم نبود و در کل تلاشی برای راضی شدنشون نکردیم 

خودمون رفتیم سراغ کارا 

برعکس این مورد هم دیدم که یکیشون فرار کردن و بعد برگشتن و در حال حاضر زندگی انچنان خوبی ندارن 

مورد بعدی بسیار خوشبخت هستن 

راهشم حرف زدن باهاشون و صبوری هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم ک چقد زجر کشید نامزدم🤣🤣 ولی خب بستگی داره مشکل طرف چی بوده که خانواده دختر قبول نمیکنه

اصن حتی آشنا نشدن و صحبت نکردن با طرف ک بخوان مشکل اخلاقی یا خانوادگی یا مالی بگیرن( ۳ تا چیزی ک دغدغه همس) و نداره این مشکلات رو اصن

شما سر چی مخالف بودن؟🥲 الان خوبن با همسرتون؟ چیکارا کردید شما؟

برای خودم پیش اومده که خانواده همسرم به من رضایت ندن  و راهی هم نبود و در کل تلاشی برای راضی ش ...

برا ما برعکسه خانواده ایشون خیلی دوستم دارن 

خانواده من اصلا نشناختنش الکی رد کردن

الان اوکی هستید با هم؟

برا ما برعکسه خانواده ایشون خیلی دوستم دارن  خانواده من اصلا نشناختنش الکی رد کردن الان اوکی ...

بله مشکلی نداریم 

با خانوادت خودت حرف بزن و یه دیدار تشکیل بده که پسر رو ببینن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ب نظرم اگ وارد زندکی شدی ارزش خودتو حفظ کن و خودتو دست کم نگیر رفت واند زیاد هم خوب تیست هر جقدر ماد ...

بابا هنوز حتی خانوادم کوتاه نیومدن با پسره آشنا شن چ برسه مادرشوهر و اینا🥲

البته خانواده اون منو میشناسن خیلیم دوسم دارن

اصن حتی آشنا نشدن و صحبت نکردن با طرف ک بخوان مشکل اخلاقی یا خانوادگی یا مالی بگیرن( ۳ تا چیزی ک دغد ...

خب مگه نباید بیاد جلو ک ببینن خانواده دختر قبول میکنه یا ن پ چجور خانواده دختر میخوای ببینی نظرشون چیه

من اول مخالفت میکردن هی فکر میکردن اخلاق خوبی نداره و نامزدم بیش از ۱٠ بار اومد در خونه بابام نمیذاشت بیاد داخل میگف ک دخترمو بهت نمیدم چقد التماس بابام کرد خودشم تنها میومد ۲۱ سالشم هس سنی نداره هی میگف من بدون دخترت زنده نمیمونم بابام بهش گف ن دخترمو بهت نمیدم با گریه رف خونه ب برادرش اینا گف بیاین بریم

بعد اینکه با خواهر برادراش اومدن خونمون ک دیگه بابام گذاشت بیان داخل بعد اینجا بابام خیلی باهاش حرف زد بعد نامزدمم گریه میکرد موقع خدافظی با گریه دست مامانمو بوسید خاله تورو قران نذار بهم بخوره چون مامانم بیشتر مخالفت میکرد 

و الان خداروشکر نامزدیم برج ۶ هم عقدمونه 

و اینم بگم نامزدم از کوچیکی ک سنی نداش خودمم سنی نداشتم دنبالم بود 

خب مگه نباید بیاد جلو ک ببینن خانواده دختر قبول میکنه یا ن پ چجور خانواده دختر میخوای ببینی نظرشون چ ...

اون خواسته بیاد جلو مامانم حتی نخواست حرف بزنه باهاااش

واقعن نمیدونم چ کنم

بابا هنوز حتی خانوادم کوتاه نیومدن با پسره آشنا شن چ برسه مادرشوهر و اینا🥲 البته خانواده اون منو م ...

وقتی ببین ک خانواده پسر ول بکن نیستن اوناهم نرم میشت ب نظرم تو زیاد اصرار نکن ک ییش تر لج کنن

عزیزم اون باید یکی از خانوادش با پدرت هماهنگی کنه وگرنه مامانت صلاح نداره حتما ترس پدرتو داره 

اتفاقا برعکسه همه کاره خونه مامانمه ینی اون اول باید اوکی بده