بابام گف اینا بهونه هست ک به منو راضی کنن برم خونه مادرش زندگی کنیم از اونا مراقبت کنیم شوهر بی غیرت من بخاطر اینکه بابا مامانش گف زنت کار نمیکنه فلان نمیکنه زندگیمو بهم زد کتکم زد بیرونم کرد بعد گف باید خونه مامانم غذا بزاری چایی بیاری وگرنه طلاقت میدم ده روزه زنگ نزده خونواذشم از خداشونه ک تموم شه پسرشونم براشون بمونه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند آشوبگر، فتنه گر و خائنند..! من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:
ولشکن عزیزم اینو . فوقش شیش ماه گریه میکنی از نبودش . بعد یه زندگی خوبو شروع میکنی . ولی اینجوری باید یه عمر بدبختی و حرص خوردن و کار کردن برا بقیه و کتک خوردن و.. تحمل کنی .
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
دلم واسه زنای نی نی سایت میسوزه همه عاشق شوهرشونن ولی شوهره به یه ورشم نیست مردا چقد بد شدن
نی نی سایت جزءِ کوچکی از جامعه است !
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣