2777
2789
عنوان

فندق جانم میای؟🥺

5718 بازدید | 504 پست

فندق جانم تو چند تا تاپیک چندبار ازتون سوال پرسیدم ولی جواب ندادین چون شلوغ بود فک کنم ندیدین پیامامو

خیلی خوش حال شدم که به سوالا جواب میدین، خدا خیرتون بده❤️

اگه میشه بهم بگین کی ازدواج میکنم و با کی ؟مشخصاتش منظورمه، اینکه اشناست یا غریبه و....

مرسی گلم❤️

@فندق_جانم  

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

فندق جانم من کی عروسی میگیرم؟ 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فندق جانم من کی باردار میشم؟

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

جواب نمیده گفت توبه کردم 

«کاش خدا حق را به حق‌دار برساند مثلا تو را به من..!»❤اللهم صل علی محمد و آل محمد 💕اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌙اللهم صلی علی محمد و آل محمد💗 باردار نیستم تیکر بهترین روز زندگیمه❤💍من معتقدم، زن‌هابايد ديوانه باشند كه فكر مي‌كنند با مردها مساوى هستند؛🦢✨هميشه خيلی بالاتر بوده‌اند.🐚هر چيزى را به يك زن بدهى،آن را به بهترين مبدل ميسازد.💎اگر به او اسپرمى بدهى،او به تو يك بچه ميدهد.👩🏼‍🍼اگر به او يك محل اقامت بدهى،او آن‌جا را به يك خانه تبديل ميكند.💒اگر به او  ماده‌اى  غذایی بدهى،او به تو يك وعده غذایی ميدهد.🍝اگر به او لبخند بدهى،او قلبش را به تو ميدهد.🫀زن‌ها هديه‌هایی را كه دريافت ميكنند،چندين برابر و بهترينش ميكنند.💛
تا دووعده‌ دیگه پایان انتظارنزدیکه

ممنون گلم انشاءالله

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚