2821
2789
عنوان

کنکور 1403

128 بازدید | 14 پست

سلام شب بخیر اگه کسی تو کنکور موفق بوده لطفا راهنمایی کنه برنامه ام رو می گم به نظرتون بده؟ یانه 

7 صبح تا 12 ونیم ظهر مطالعه دو درس تخصصی 

12ونیم تا 1ونیم استراحت 

1ونیم تا 5 عصر تست دو درس 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره دیگه هر کدوم 2 ساعت ونیم  چجوری دروس بیشتری رو بزارم  حس می کنم خوب خونده نمیشن  ...

من ۳تا درس خودکتاب رو میخونم همراه با درسنامه.باتست 

۶ساعت میخونم روزی.نمیتونم بیشتر بخونم

آره دیگه هر کدوم 2 ساعت ونیم  چجوری دروس بیشتری رو بزارم  حس می کنم خوب خونده نمیشن  ...

درسته من هم همینطور میخوندم درسنامه خوندن تایم میگیره خوبه که دو ساعت به هر کدوم اختصاص میدی اینجوری میرسی تعداد کافی تست هم کار کنی

من ۳تا درس خودکتاب رو میخونم همراه با درسنامه.باتست  ۶ساعت میخونم روزی.نمیتونم بیشتر بخونم

آهان 

کاش منم این جوری بودم 

به نظرم خیلی کند هستم یه سوال یه درس رو که یکبار خوندی همون روز دوباره برمی گردی مرور کنی؟ 

و از هر درس چند تا تست می زنی؟ 

آهان  کاش منم این جوری بودم  به نظرم خیلی کند هستم یه سوال یه درس رو که یکبار خوندی همون ...

من چون اولین باره دارم برا کنکور میخونم هنوز بدون مشاور دارم پیش میرم ک کلی سوال دارم درارتباط بامطالعم. ولی چون توانایی مالی ندارم فقط آزمون گزینه ۲شرکت کردم ولی مشاورنگرفنم گفتم آزمون ک مهمتره شرکت کنم.

ببین من طبق اطلاعاتی ک ازدوستان گرفتم اونا  تجربه کنکور داشتن می‌پرسیدم.اونا میگن جمعه ها رو بمرور کردن اختصاص بده منم جمعه ها مرور میکنم.البته بعضی اوقات ک خستمه فقط دلم میخاد اون روزو استراحت کنم مثلا دیروز فقط نصف دروسمو مرور کردم همرو مرو نکردم الانم خستمه مرور کنم

چرا اتفاقا خسته می شم  برا همین پرسیدم  پس باید یکم سریع تر وبهتر باشم ممنون

کلا شما داری ۱۰ساعت درس میخونی اینجور خیلی داری بخودت سخت میگیری و بعد زده میشی مطمئن باش.پس از ساعات کم شروع کن مث من مشاورداری؟

کلا شما داری ۱۰ساعت درس میخونی اینجور خیلی داری بخودت سخت میگیری و بعد زده میشی مطمئن باش.پس از ساعا ...

نه مشاور ندارم 

پدرم اعتقادی نداره به مشاور وهزینه هاش برام نمی گیره 

اوهوم می دونم برا همین تصمیم دارم وسواس وکنار بگذارم وکمتر کنم ساعت مطالعه ام رو تا 7ساعت برسونم 

ممنون از راهنماییت

نه مشاور ندارم  پدرم اعتقادی نداره به مشاور وهزینه هاش برام نمی گیره  اوهوم می دونم برا ...

وقتی بدون مشاور پیش میری احساس نمیکنی ک خوندن وتلاشت ب شیوه غلطی پیش میره

منک اینجور حس میکنم.فک میکنم ک فقط بامشاوره میتونم خوب پیش برم ولی نمیتونم بگیرم

خواهشمیکنم امیدوارم موفق باشی

2824
2823
2791
2779
2792