2777
2789
عنوان

چرا من نمیمیرم؟...

121 بازدید | 12 پست

واقعا چرا

چه فایده ای دارم

نه عشقی نه ازدواجی نه پولی نه هیکل درستی

همه با عشقشون ازدواج کردن موفق شدن پولدار شدن بچه دار شدن..

کاش بمیرم...۲۸سالمه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ازدواج بیشتر سرابه

اینستارو وا میکنی

همه خوشبخت شدن

با عشقشون ازدواج کردم

طرفشونم ادم حسابی...

من پتانسیل ادامه این بدبختی ندارم ولله 

مادر پدرمم ندارن

منم امروز خیلی گریه کردم واقعا نه ازدواجی نه کار نه بچه نه هیکل هیچی ندارم شاغلی شما؟ من ۳۳ سالم حس میکنم ۹۳ سالمه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
اینستارو وا میکنی همه خوشبخت شدن با عشقشون ازدواج کردم طرفشونم ادم حسابی... من پتانسیل ادامه این ...

چون فقط ظاهر اونارو میبینی ، ایسنتا رو بزار کنار 

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
اینستارو وا میکنی همه خوشبخت شدن با عشقشون ازدواج کردم طرفشونم ادم حسابی... من پتانسیل ادامه این ...

حالا من دور بریام خوشبختن چرا فقط سهم من باید این باشه خدا رحمت کنه تنها زندگی میکنی؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
منم عین تو😔

شما چن سالته ؟ شاغلی؟ من شرح بدبختیمو نوشتم 

حالا من دور بریام خوشبختن چرا فقط سهم من باید این باشه خدا رحمت کنه تنها زندگی میکنی؟

منم اینستا دور و بیامو میگم...خستم بخدا اسمان چرا هرکی به من رسید ازدواجی نبود فقط همش حرف

منم اینستا دور و بیامو میگم...خستم بخدا اسمان چرا هرکی به من رسید ازدواجی نبود فقط همش حرف

نمیدونم عزیزم چرا اینقد ما گره داریم باور کن بنده خیلی بدیم نیستم نمیدونم تقاص کدوم کارمو پس میدم 

اگه ملاک سنجشت اینستا هست بهتره بگم شما جسمت 28 سالشه عقلت 12 سالشه 

وگرنه اون بچه 12 ساله میدونه اینستا برای ظاهرسازیه