2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای من چقد وقت هدر دادم که عمل نکنم،وقتمو با طب سنتی هدر دادم یادم میاد اعصابم خورد میشه ،عزیزم اگه میخای بچه دار شی حتما باید جراحی کنی برش داری ،خیلی خیلی هم عمل ساده ایه 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بیهوش شدی؟هزینه ش چقدر بود؟چند سانت بود؟

اره با بیهوشی بود،پنج سال پیش انجام دادم حدود یک و نیم تو موسسه ناباروری،اندازش یادم نیس ولی خیلی کوچیک بود 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ببخشید عزیزم برنمیگشته پولیپتون؟

نه گلم چندسال هم گذشته

نه گلم چندسال هم گذشته

خداروشکر. مال من بزرگم هست ماه پیش سونو دادم هیچی نبود یهو این ماه....۱۲×۴میلیمتر اندازشه، وقت عمل داده دکتر،بدبختی مال من لکه بینی هم میده...خیلی میترسم،خطرناک نباشه رحمم رو دربیارن:((

خداروشکر. مال من بزرگم هست ماه پیش سونو دادم هیچی نبود یهو این ماه....۱۲×۴میلیمتر اندازشه، وقت عمل د ...

ببخشید دیر جواب دادم نه گلم اصلا نترس برا عمل که بیهوش میکنن هیستروسکوپی میکنی یا لاپرا؟،من بعد عمل درد هم نداشتم شاید یه کوچولو مث درد پریود همین،نه دختر پولیپ چیزی نیس بخاطرش رحم در بیارن چهار میلیمتر کوچیکه که،من کیست آندومتریوز تخمدان هم دارم فکر کنم برا اونم باید برم عمل ،چقد دردسر داره این رحم تخمدان هوففف

ببخشید دیر جواب دادم نه گلم اصلا نترس برا عمل که بیهوش میکنن هیستروسکوپی میکنی یا لاپرا؟،من بعد عمل ...

فدات بشم نه گلم ممنونم که جواب دادی خیلی هم به موقع جواب دادی.هیسترو گفت بهم میکنه. ۱۲میلی هست، راستش من به خاطر سقط کورتاژم شدم،سن ام هم که بالاست میترسم چسبندگی هم اضافه بشه و باز مصیبت جدید...ازینطرف با پولیپ نمیشه باردار هم شد. تو همین نی نی سایت بعضیا میگن برگشت کرده...هی نمیشه که عمل کرد میترسم اخرش رحمم رو دربیارن.مادربزرگم خدا بیامرزتش انگار پولیپ داشته خونریزی میکرده هی آخرش دراوردن رحم رو:(((((

فدات بشم نه گلم ممنونم که جواب دادی خیلی هم به موقع جواب دادی.هیسترو گفت بهم میکنه. ۱۲میلی هست، راست ...

منم هیسترو کردم راحت بود بعدشم باردار شدم اره برا بچه دار شدن باید برش داشت،خواهش میکنم گلم بازم سوالی داشتی بپرس ، نگران بعدش نباش فعلا هیسترو کن باردار بشی بسلامتی .حالا از کجا معلوم شاید برنگشت 

میگم طب سنتی این دستورزاج و عسل و روغن زیتون فایده نداره؟

نه من چقد وقتمو تلف کردم سر همین طب سنتی ،منم سن بالا بچه دار شدم ،عمل و دکتر سریعتر نتیجه میده