2777
2789
عنوان

دیوانه وار میخوام برگردم به گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2314 بازدید | 65 پست
حالا که نمیتونی پس ولش کن گذشته رفته سعی کن با فکر کردن به گدشته و از دست دادن زمان حال حماقت نکنی

مرسی❤️

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت نگیر دختر توی اون زمان بهترین کاری ک میتونستی بکنی اون بوده دیگه خودت ک میگی گذشته بجاش انرژیتو ...

درسته🥺😢

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بعدا تاپیک میزنی که چرا انقدر درگیر گذشته بودم و حماقت کردم... گذشته بر نمیگرده هیچوقت تو الانتو داری و یه اینده که نمیدونی چه خبره پس الانت زندگی کن که ثانیه به ثانیش ارزش داره و داره میگذره واینیکه داره میگذره عمرتوعه.

تاپیکای سم تگم کنید😉💋
وای لنگ منی کلی اشتباه داشتم پشیمونم بخدا همش التماس میکنم منوبرگردونه ب اون تاریخی ک میخوام

منم همش تو فکرمه کاش واقعا میشد😂💔

بعدا تاپیک میزنی که چرا انقدر درگیر گذشته بودم و حماقت کردم... گذشته بر نمیگرده هیچوقت تو الانتو دار ...

درسته🥺🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کاش میشد، بدون لحظه ای تردید هجوم میبردم به سال اول دبیرستانم

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
کاش میشد، بدون لحظه ای تردید هجوم میبردم به سال اول دبیرستانم

پشمام منم 

از اون بعدشو گند زدم در همهههههه زمینه ها😂😂

یه نامه بخشش بندیس از خودت عذرخداهی کن و قول بده جبران کنی

من حتی از برنامه ریزی دوبارم میترسم چون هیچوقت عمل نکردم

اره بخدا من همش میگم اصلا۱۰سال عمرمومیدم😂

دقیقااا😂😂

پشمام منم  از اون بعدشو گند زدم در همهههههه زمینه ها😂😂

نه من در زمینه ازدواج🙂

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️