2777
2789
عنوان

سزارین اختیاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 55 پست
یعنی باید برم روانشناس بگم نمیتونم طبیعی سز بنویسه؟ من اصلا طبیعی نمیتونم درد همون لحظه رو نمیتونم ...

اگه می تونی نزدیک تخمک گذاری مثلا ۱۲ پریود برو سونو تا تاریخ تخمک گذاریت مشخص بشه همون حوالی روز در میون یا دو روز درمیون اقدام کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرای بارداری انشالله برو شاید تا اون موقع اصلا این قانون مسخره برداشتن انتخاب نوع زایمان اختیاری شد

خدا کنه بردارن من کرج دکتر خوب میشناختم بیمارستان مریم زایمان انجام میداد که اختیاری نداره به منشی گفتم ،گفت شما تشریف بیارید اگه شرایطشو داشتید دکتر انجام میده فکر کنم منظورش زیرمیزی بود ولی بازم میترسم نمیخوام بارداریم تو استرس باشه

اگه می تونی نزدیک تخمک گذاری مثلا ۱۲ پریود برو سونو تا تاریخ تخمک گذاریت مشخص بشه همون حوالی روز در ...

کیت تخمک گذاری دقیق نیست؟

من میخوام اذر اقدام کنم بچم شهریوری باشه دکتر گفت درصدش کمه ماه اول بگیره خودم میگم از ابان اقدام کنم 

اصلا سر درگم شدم

بیمه تکمیلی داری؟ من چند روز پیش زنگ زدم ۲۳ گفت  میگن صارم یه مقدار هزینه هاش بالاتره

به تریتا زنگ زدی؟ من فکر کنم دو هفته پیش به تریتا زنگ زدم قیمت ها اصلا ثبات نداره تعجبی هم نداره همه چیز روز به روز گرونتر می شه اره بیمه تکمیلی داریم ولی چون سر سال بیمه مون  بود هنوز نگفتن چقدر از هزینه هارو می دن

به تریتا زنگ زدی؟ من فکر کنم دو هفته پیش به تریتا زنگ زدم قیمت ها اصلا ثبات نداره تعجبی هم نداره همه ...

اره یه ساعت پیش زنگ زدم سز اختیاری گفت نداره به خاطر همین قیمت نپرسیدم

ببمارستان دولتی ها که خیلی ها راضی نیستن خصوصی ها هم انقدر گرون 

الان سونوگرافی و ازمایشات با بیمه تکمیلی تقریبی چقدر هزینه کردی ؟

اگه دوتا تون انشالله سالم باشید ممکنه بار اول بگیره ممکنه چند ماه طول بکشه به شانستون بستگی داره

دعا کن بار اول بگیره 

خواهرم گفت اون ماه زیاد معجون و گرمی بخور میخوام هم خودمو هم شوهرمو هر شب ببندم به معجون😅

اره یه ساعت پیش زنگ زدم سز اختیاری گفت نداره به خاطر همین قیمت نپرسیدم ببمارستان دولتی ها که خیلی ه ...

سونو غربالگری (ان تی و انومالی)جنین که کلا ازاد تقریبا یک ملیون و نیم ازمایش خون سلفری برای برسی ژنتیکی جنین ۴ ملیون اونم ازاد بقیه ویزیت دارو سونو معمولی ازمایشات چکاب همه رو بیمه مون قبول می کنه ۲۰ درصد ما می دیم البته باید فاکتور ببریم بعدا می زنن به حساب کلی حساب نکردم ولی خرج گروناش تا حالا اون سه تا بالایی بوده 

سونو غربالگری (ان تی و انومالی)جنین که کلا ازاد تقریبا یک ملیون و نیم ازمایش خون سلفری برای برسی ژنت ...

بیمه سامان زده بود تا سف ۳ تومن غربالگری رو میده 

بیمه تو تحت پوشش نداشتع؟

دعا کن بار اول بگیره  خواهرم گفت اون ماه زیاد معجون و گرمی بخور میخوام هم خودمو هم شوهرمو هر ش ...

اره راست می گه تاثیر داره پیاده روی روغن مالی شکم بادکش گرم ۲۱ مرحله سشوار گرم رو شکم بستن شال پشمی موقع ظرف شستن پیشبند بستن واسه گرم کردن رحم خوبه اینارو انجام بده صبحا خودت و شوهرت عسل سیاهدونه بخورید ،دندونات و قبل اقدام درست کن اگه واکسن کزاز ده سال رد شده بزن