2777
2789
عنوان

دردو دل

186 بازدید | 16 پست

به شوهرم گفتم دلم گرفته حالم خوب نیس 

پشت تلفن حتی گریه هم کردم گفتم بیا ببینمت دم درمون  چن دقیقه 

( تا خونه مونو بگیریم من خونه بابامم اونم خونه خودشون )

الان اومد مامانشم باهاش بود جلو نشسته بود 

منم برا شوهرم قیافه گرفتم خودشم فهمید باهاش قهرم

هی هم گف بریم برات گل بگیرم گفتم اونارو باید اومدنی می‌گرفتی می‌دونستی ذوق میکنم نه الان 

هی هم بهش گفتم خب برو دیگه راهیش کردم رف

گف زنگ میزنم بهت به نظرتون واکنشم چی باشه!؟

بهشم گفته بودم حوصله کسیو ندارم خودشم می‌دونه من دوست دارم تنها باشیم 

اصن نتونستم بگم دلم برا چی گرفته مامانش بود 

اعصابم خورد تر شد الان دلم بیشتر گرفته 💔

متاهل🧿❤️

منم آماده شدم با نامزدم برم بیرون دیدم بابام چپ چپ نگام کرد زنگ زدم گفتم مهمون داریم نمیتونم بیام 

سه ماهه ندیدمش 😭

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم آماده شدم با نامزدم برم بیرون دیدم بابام چپ چپ نگام کرد زنگ زدم گفتم مهمون داریم نمیتونم بیام&nb ...

بمیرم الهی برات ❤️ بد ترین دوران دوران نامزدیه می‌دونم چی میگی 

متاهل🧿❤️
منم آماده شدم با نامزدم برم بیرون دیدم بابام چپ چپ نگام کرد زنگ زدم گفتم مهمون داریم نمیتونم بیام&nb ...

خب چیزی نگفته که نمیشد تحمل کنی

می‌رفتی و میومدی یکم غر میزد تموم میشد

عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی
شاید مجبور شده مامانش را بیاره ناراحت نباش عزیزم

آخه خودش میدونست من خوشم نمیاد مثلا اومده بود حرف بزنیم دلم باز شه بگم چرا چن روزه حالم بده اونم آورده بود می‌تونست یه اسنپ بگیره براش یا اصن بگه میرم زنمو ببینم نمیتونم حرف داریم 

متاهل🧿❤️
خب چیزی نگفته که نمیشد تحمل کنی می‌رفتی و میومدی یکم غر میزد تموم میشد

میدونستم اگه برم بعدش دعوا راه میفته

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

منم دلم گرفته با عشقم تموم کردیم کاش همه چی مثل سابق بشه کاش....😔🖤

الهی قربونت برم خیلی سخته می‌دونم منم با شوهرم دوس بودیم عاشق هم بودیم وقتاییکه دعوا میکردیم و ی مدت قهر بودیم خیلی سخت بود برام💔

ایشالا خوب میشید بازم یا هم اگه جا داره حرف بزنین حلش کنین دوتایی 

متاهل🧿❤️
آخه خودش میدونست من خوشم نمیاد مثلا اومده بود حرف بزنیم دلم باز شه بگم چرا چن روزه حالم بده اونم آور ...

نمیشد برید پارک 

شما باهم پیاده روی کنید حرف بزنید

عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی
نمیشد برید پارک  شما باهم پیاده روی کنید حرف بزنید

دیگه من دیدم اون هست گفتم الان بگم بریم ی جا میخواد هی حرف بزنه همین الانش انقد کم پیشم موند می‌گفت گرمه بریم 

متاهل🧿❤️
نه دوسال داشتیم حرف میزدیم  پری روز تموم شد فکر کنم برای همیشه...🖤🥀

شاید تو اینجوری فکر می‌کنی گلم 

منم انقد فکر میکردم دیگه تموم شده و قرار نیست ببنمش و حرف بزنیم اما آخرش شد شوهرم و بهم رسیدیم خدارو شکر 🤍

ولی حرف زدن همه چیو حل می‌کنه 

غرور ارزششو نداره آدم باید واسه عشق غروزو بزاره کنار 

من خودم تو دعوا کلی بهش پیام دادم بیا فلان جا حرف بزنیم یا اون بهم گفته فردا کجایی اومده حرف زدیم اون موقع ها 

حرف بزنین حلش کنین منم جای خواهرت به حرفم گوش کن وگرنه یه عمر حسرت میمونه واست 🤍

متاهل🧿❤️