هر وقت حس کردی لازم داری کسی دعات کنه بهم بگو واست آیت الکرسی بخونم 💞 هر وقت بیمار داشتی بگو تا برات ۳ حمد شفا بخونم 💞 برای شادی روح امواتتونم بگید فاتحه بخونم 💞 در ازاش برا آرامش دلم یه صلوات بفرست 💞 اللهم صل علی محمد و آل محمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
همسرم همیشه دوست داشتم همسرم قد بلند بسه درحالی که اصلاالا نمیدونستم قانون جذب چیه
دختر عموم همیشه میگفت با کسی ازدواج میکنم ک منو دراز طلا کنه همینطور هم شد
جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ میکنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ میکنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍