2777
2789
عنوان

رژیمم گشنمههه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 23 پست

عزیزم شکلات تلخ بخور

اگه پروتئین به اندازه مناسب مصرف کنی تمایلت به شیرینی درحد صفر میرسه

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

کم بخور نخوری بدتر میشی بیشتر برات هوس برانگیز میشه ولی کم بخوری هیچی نمیشه تا قبل این خوردی یدفعه ای نمیتونی ترک عادت کنی کم کم باید نخوری

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکر مصنوعی و هر چیزی توش شکر ااره حذف کن

کربوهیدراتتو محدود کن 

خیلی زود نتیجه می گیری 

من تو دو ماه گذشته 5 کیلو کم کردم

اولش یه کوچولو استپ می کنی ولی ادامه بده

صبح ناشتا قهوه تلخ بخور چربیسوزی رو افزایش میده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
شکر مصنوعی و هر چیزی توش شکر ااره حذف کن کربوهیدراتتو محدود کن  خیلی زود نتیجه می گیری  ...

قهوه ناشتا معده رو داغون میکنه آجی

صبح و با آبلیمو عسل و لیمو تازه شروع کن معجزه میکنه 🩷🩷😘😘

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
وزنت ضربدر ۲۰ منهای صد روزی انقد کالری میخوری فقط

ممنون گلم🌺

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
قهوه ناشتا معده رو داغون میکنه آجی صبح و با آبلیمو عسل و لیمو تازه شروع کن معجزه میکنه 🩷🩷😘😘

واقعا می گی

من تا حالا نشنیده بودم

ولی ابلیمو که خود اسیده عزیزم

اون که خطر داغونیش بیشتره😂

شما خودت خوردی مدت طولانی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
واقعا می گی من تا حالا نشنیده بودم ولی ابلیمو که خود اسیده عزیزم اون که خطر داغونیش بیشتره😂 شما ...

آره گلم خیلیییی مضره 

من خودم قهوه خورم  اما هیچ زمان صبح ناشتا مصرف نمیکنم

چند قطره لیمو تازه هیچ آسیبی نمیزنه بعد عسل هم داره که کلا مثل شربت آبلیمو میشه 

من و همسرم  چندین ساله استفاده می‌کنیم

و در کنار رژیم و ورزش کلی جواب گرفتیم🩷🩷

آره گلم خیلیییی مضره  من خودم قهوه خورم  اما هیچ زمان صبح ناشتا مصرف نمیکنم چند قطره ...

مررسی ازت عزیزم

فقط لطفا دقیق بگو چقدر عسل و چقدر ابلیمو

مررسی ازت عزیزم فقط لطفا دقیق بگو چقدر عسل و چقدر ابلیمو

اون دیگه بستگی به مزاج خودت داره و مقدار آبی که می‌ریزی 

نه خیلی ترش بشه نه خیلی شیرین