2777
2789
عنوان

چقد اسکل بودم😐😐😐

296 بازدید | 12 پست

یه زمانی آرزو داشتم داداش داشتم باشم

یه رویا بود برام

تا اینکه داداشم به دنیا اومد چندسال گذشت پشیمون شدم اصن😐کاش آرزوي دیگه ای میکردم😂😭😑

شده بلای جونم😐

من ۹۹ درصد فرشته‌م ، اما امان از اون یه درصد :/ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

باهاش دوست باش

پسر خواهر منم خیلی شیطونه چند روز ی بار  من میبرمش تو اتاق باهاش خیلی با ارامش حرف میزنم واسه چند روز خیلی اروم میشه

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
باهاش دوست باش پسر خواهر منم خیلی شیطونه چند روز ی بار  من میبرمش تو اتاق باهاش خیلی با ارامش ...

ما خیلی به هم وابسته ایم 

ولی آبمون باهم تو یه جوی نمیره😐

اصن نمیزاره باهاش دوست باشم خیلی ببخشید وحشی بازی زیاد درمیاره ☺️😆

من ۹۹ درصد فرشته‌م ، اما امان از اون یه درصد :/ 
ما خیلی به هم وابسته ایم  ولی آبمون باهم تو یه جوی نمیره😐 اصن نمیزاره باهاش دوست باشم خیل ...

بیشتر پسرا همینطورن

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜