2777
2789
عنوان

تاخیر در رشد؟؟

290 بازدید | 21 پست

خانوما پسرم من سه و سال و نیمه.

از بچگی واسه نشستن و راه رفتن و غلط زدن یه کوچولو دیر تر از بچه های دیگه راه افتاد‌واسه حرف زدن هم الان سعی می کنه صحبت کنه.هر کلمه ای می گم تکرار می کنه ولی واضح نیست یعنی خانواده متوجه کلماتش میشیم ولی بقیه تک و توک متوجه می شن.

از کوچولویی همه می گفتن تنبله.

روابط اجتماعیش هم با بچه ها دوست می شه بازی می کنه ولی بچه های هم سنش خیلی راحت گولش می زنن. مثلا می گن اگه فلان وسیله رو ندی من می رم خونه و گول می خوره.

در حالی هر دو یه سن رو دارن.

بچه ی لجبازی هم هست.

حس می کنم نسبت به به سنش مثل یه بچه ی دو سال و نیمه رفتار می کنه.

تا حالا کسی رو با این شرایط دیدین؟

به نظرتون طبیعیه یا تاخیر در رشد داره؟

چه دکتری ببرمش؟

.

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

به نظرم طبیعتش دختر منم تنبل بود هست و خواهد بود متاسفانه 😂

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی نگرانش نشم

خسته شدم بس که  زور زدم صحبتش کامل بشه.

می گم شاید چون نمی تونه کاما صحبت کنه دوستاش بهش زور می گن

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
کلا بعضی بچه ها مهربونن ،بنظرم مهربونه بچه ت

مهربون که هست ولی در عین حال بداخلاق😁😁

مثلا میریم مهمونی هر کی می گه بیا بغلم یا سلام می ده بهش داد می کشه و نمی ره پیشش.

ولی کافیه یکی یه ت پ بیاره یا یه وسیله ای بیاره که بتونه شیطونی کنه همچین گوش به فرمان می شه که نگو

علاقه ی وحشتناکی هم به بازی با وسایل برقی داره

بچه ی تو هم حرف نمی زنه

یعنی نگرانش نشم خسته شدم بس که  زور زدم صحبتش کامل بشه. می گم شاید چون نمی تونه کاما صحبت کنه ...

نه دختر منم واضح حرف نمیزد فقط خودمون می‌فهمیدیم الانم زبون داره اندازه قدش میلش نباشه میخورتت فقط تنبلی از گشنگی جونش بالا بیلد خودش برا خودش کاری نمیکنه تا من باشم

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

مهربون که هست ولی در عین حال بداخلاق😁😁 مثلا میریم مهمونی هر کی می گه بیا بغلم یا سلام می ده بهش د ...

برا منم همینه ها اخلاق 0

مهربون که هست ولی در عین حال بداخلاق😁😁 مثلا میریم مهمونی هر کی می گه بیا بغلم یا سلام می ده بهش د ...

بنظرمن مشکلی نداره در اینده هم همچین بچه هایی خیلی دلسوز و مهربان خانواده ن ،خدا واست حفظش کنه و هرگز هم جاش نگی از بقیه گول میخوره و ...اعتماد بنفس بچه پایین میاد 

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
نه دختر منم واضح حرف نمیزد فقط خودمون می‌فهمیدیم الانم زبون داره اندازه قدش میلش نباشه میخورتت فقط ت ...

چند سالگی کامل صحبت کرد؟

من هر روز بهش تخم بلدرچین می دم که ویتامین بدنش تامین شه.

اجازه هم می دم هر روز دو ساعت با دوستاش بازی کنه خیلی بهتر شده.

ولی همش دوستاش میان می گن خاله علی چرا به حرف من گوش نمی ده. چی می گه