2777
2789
عنوان

در چه حاليد؟

88 بازدید | 13 پست

شام جي داريد؟

خونتون تميزه يا كثيف 

چيكارا ميكنيد

جايي نميريد؟

من خودم  خونم تميزه يعني تازه تموم شد تميز كردن

ميخام برم فلفل دلمه بخرم بيارم شام دلمه بزارم 

بعدشم برم حمام و تمام 

اگررر وقت كنم فيلم هم ببينم 

دخترمم با مادربزرگش رفته روضه خونه همسايه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم دوسالو نیمشه طبق معمول چون غذا نخورده عصابم خورده خونم تمیزه 

مامانم اش رشته اورده بود 

دلم بدجور روضه میخواد فک کنم سه ساله نرفتم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

صبح بازار بودم خیلییییی گرم بود گرما زده شدم 

ناهار خوردیم طرفا رو شستم خربدا جا به جا کردم 

شوهرم خوابید منم دراز کشیدم سرم درد گرفته 

غروب برم خونه مامانم

شام هم ماکارونی میذارم  

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خونه کثیف و شلخته 

بی حوصله، خسته، داغون، بی پول 

هییییییی یادش بخیر 18 سال پیش 17 سالم بود چه خوش بودم 😩😩😩😩😩

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زود گذشت  

اما انگار خیلی دوره، خیلی گذشت، انگار ته ی چاه خیلی عمیقِ 😩😩😩😩😭😭😭😭

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.

ناهار خوردیم ی عالمه ظرف با ی قالمه چرب ماکارانی با اب داغ و مایع فراوون شستم گازمو برق انداختم منتظرم چاییم دم بکشه ..پسرامم دارن فیلم میبینن همسرمم سرکاره شام هم زوده

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

همه ی کارامو صبح انجام دادم .ناهار خوردیم ظرف ها رو شستم ی ساعت خوابیدیم پاشدم میوه و چای خوردیم .شامم هم بار گذاشتم خورشت بامیه .الان هم زیر کولر دراز کشیدم نی نی سایت میچرخم ..دخترمم تو اتاقش بازی میکنه

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم