2777
2789
عنوان

کمککککککککک

93 بازدید | 12 پست

خانما دخترم یه سالشه سه روزه اسهاله

فک میکنم بخاطر کیک روز تولدشه که بهش دادم کاش نمی‌دادم از فرداش اسهال شد

ولی حالش خوبه و اشتهاشم خوبه. تبم نداره (خدا رو شکر ) بازی میکنه و کارای دیگش

نیازه ببرمش دکتر، جای نگرانی هست؟! 

دلبری دارم از خیابان تابستان، کوچه تیر پلاک ۲۷

دندون داره درمیاره یا به یه چیز کیک حساسیت داشته یا ویروسه جدیده فقط اسهال و دل درده من گرفتم با دخترم نترس کنترلش کن آبم بهش بده که آب بدنش نره

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دندون داره درمیاره یا به یه چیز کیک حساسیت داشته یا ویروسه جدیده فقط اسهال و دل درده من گرفتم با دخت ...

مرسی عزیزم فک نکنم از دندون باشه

اسهال شدید باعث کم آبی و از دست رفتن املاح بدن میشه  کم آبی و..هم  باعث ضعف و بی حالی میش ...

بی حال نیست خدا رو شکر 

اشتهاشم هم تغییری نکرده

میترسم ببرمش بیمارستان از بچه های دیگه مریضی بگیره مشکل خودش فقط اسهاله

مرسی عزیزم فک نکنم از دندون باشه

ان شالله که چیزی نیست نگران نباش ولی پودر کیدی لاکت بخر بذار در یخچال توی ماست یه قاشق ماست یا غذاش یا آب حل کن بده زود خوب میشه پروبیوتیکه ضررم نداره ولی لوپرامید میترسم برای یه سال ضرر داشته باشه اونم زود میبندش

بی حال نیست خدا رو شکر  اشتهاشم هم تغییری نکرده میترسم ببرمش بیمارستان از بچه های دیگه مریضی ...

آخه واسه اسهال که بیمارستان نمیبرن

درحد یه درمانگاه یا خانه بهداشت هم کار شما رو راه میندازن.

اگه اسهالش بوی خیلی بد و عجیبی داره احتمال اسهال آمیبی و میکروبی هست که دکتر آنتی بیوتیک میده.

اگه بی‌حال هم بشه اولین کار مایع درمانیه

از داروخونه هم میتونی محلول یا پودر ors ، اُ آر اِس ، همون قندی نمکی بگیری بدی بخوره

ان شالله که چیزی نیست نگران نباش ولی پودر کیدی لاکت بخر بذار در یخچال توی ماست یه قاشق ماست یا غذاش ...

ممنون عزیزم قبلا هم اینطوری شده بود کدی لاکت دکتر نوشت و یه چیز دیگه که یادم نیست

فک کنم او آر اس و یه چیز دیگه

مرسی که گفتی کدی لاکت میخرم میدمم

آخه واسه اسهال که بیمارستان نمیبرن درحد یه درمانگاه یا خانه بهداشت هم کار شما رو راه میندازن. اگه ...

همسرم غروب میاد خودم نمیتونم تنهایی دکتر ببرمش

برای همین مجبورم بیمارستان اطفال ببرم

خانه بهداشت هم که الان تعطیله

ممنون عزیزم قبلا هم اینطوری شده بود کدی لاکت دکتر نوشت و یه چیز دیگه که یادم نیست فک کنم او آر اس و ...

آره کیدی لاکت او آر اس خیلی زیاده من قرص جوشان برا دخترم میخرم توی ۱۰۰ سیسی آب بنداز یه دونه بهش با سرنگ بده من اونجوری میدم 

آره کیدی لاکت او آر اس خیلی زیاده من قرص جوشان برا دخترم میخرم توی ۱۰۰ سیسی آب بنداز یه دونه بهش با ...

مرسی عزیزم 

کدی لاکت روزی یه بار باید بدم درسته

مرسی عزیزم  کدی لاکت روزی یه بار باید بدم درسته

من دو بار میدادم با غذا یا یه قاشق ماست که همشو زود بخوره تموم شه حالا اگه به دکترش دسترسی داری بپرس از داروخونه ام بپرسی میگه فکر کنم تا روزی سه تا اوکیه

من دو بار میدادم با غذا یا یه قاشق ماست که همشو زود بخوره تموم شه حالا اگه به دکترش دسترسی داری بپرس ...

مرسی عزیز دلم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز