لاوین۱ مدیر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 31 پست یک هفته ایی هست حالت تهوع دارم و بالا میارم تموم هم نمیشه همه میگن بارداری بی بی چک زدم منفی شد گفتن بایداز موعدت بگذره باید چند روز بگذره ک جواب درست نشون بده؟؟ ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻 1402/04/31 | 14:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafass عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 702 نه مسموم نشدم خب گفتن آزمایش هم بدی تا موعدت نگذره هیچی نشون نمیده کی گفته؟؟وقتی آزمایش تیتربتا بدی،عددش مشخص میشه،بارداری تازه باشه عددش کمه، انتظارازعشق قویتره.درانتظارفرزند.درتیر۱۴۰۲انتظارم ب پایان رسید
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18036 یعنی یکی روز بعد بزنم okمیشه اره از یک تا ۷ روز میگن نشون میدهواسه بعضیا همون اولین روز واسه بعضیا دیرتر من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
لاوین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 کی گفته؟؟وقتی آزمایش تیتربتا بدی،عددش مشخص میشه،بارداری تازه باشه عددش کمه، یعنی فردا برم ازمایش بدم؟؟ ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
fafass عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 702 یعنی فردا برم ازمایش بدم؟؟ چندروز مونده ب موعدت؟اگه بگی تیتربتا اره,ازمایششم آزاد نزدیک ۲۰۰تومن بود ماه پیش دادم انتظارازعشق قویتره.درانتظارفرزند.درتیر۱۴۰۲انتظارم ب پایان رسید
لاوین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 چندروز مونده ب موعدت؟اگه بگی تیتربتا اره,ازمایششم آزاد نزدیک ۲۰۰تومن بود ماه پیش دادم ۳ روز ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
لاوین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 سلام عزیزم ۸ روز بعد مال من مثبت شد الان بی بی چک زدم یه حاله خیلی کمرنگ افتاد به مامانم نشون دادم میگه نه حاله نیس نمدونم چیکار کنم ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
لاوین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 سلام عزیزم ۸ روز بعد مال من مثبت شد ای جونم خدا حفظش کنه انشالله براتون ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
fafass عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 702 چیکارکردی!؟ انتظارازعشق قویتره.درانتظارفرزند.درتیر۱۴۰۲انتظارم ب پایان رسید
56ninia عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1068 ای جونم خدا حفظش کنه انشالله براتون فداتشم عزیزدلم خدایا شکرت😍😍
56ninia عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1068 الان بی بی چک زدم یه حاله خیلی کمرنگ افتاد به مامانم نشون دادم میگه نه حاله نیس نمدونم چیکار کنم&nbs ... عکسشو داری خدایا شکرت😍😍
لاوین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 چیکارکردی!؟ بی بی چک گزاشتم یه حاله افتاده خیلی خیلی کمرنگه ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
لاوین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 عکسشو داری دآرم ولی نمیاد بالا ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
لاوین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1443 دوباره تکرار کردی اره دوبار زدم حاله افتاد عکسش هم نمیاد تو سایت ☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻