2777
2789

یه کاربر اومده میگه انشالا برات مدل جور نشه من برای کلاس هام نیاز دارم به مدل تقصیر من نیست کلاس هام افتادن تو محرم

یادم نیست اسم کاربریت رو ولی یه روز نوبت خودتم میرسه بخوای یه کاریو شروع کنی و اینجور مناسبت ها از راه برسه 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

میخوام بگم چقدر بعضیا شعورشون پایینه و تعصبی هستن که این شکلی حرف میزنن 

واقعا متاسفم براش 

فک کرده من خوشم میاد تو ماه محرم صورت مردمو بند بندازم و موهاشون کوتاه و شینیون کنم ؟

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدل چ ربطی ب محرم داره اخه چقد بعضیا بیشعورن جشن وعروسی مگ‌میخواد بگیره فقط مدلههههه مجبور بخاطرکارش گوسفندی ک این حرفو زدی باخود توام یکم مختو بکاربنداز

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

ول کن بابا به چپت باشه   

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
حرف بیخود میزنن اهمیت نده  ایشالا برات جور بشه عزیزم

عوضی اومده چرت و پرت میگه انگار من از خدامه تو ماه محرم این کارارو بکنم گناه نکردم کلاس ثبت نام کردم و افتاد تو محرم که 

ول کن بابا به چپت باشه    

با یه اعتماد به نفس خاصی میگه انشالا برات جور نشه 

نزدیک ۵ تومن هزینه کردم برم کلاس کلی هزینه وسیله دادم برا کلاسام نیاز به کسی دارم بیاد مدل شه خب پس رو چی کار کنم که یاد بگیرم درک ندارن بعضیا این شکلی جواب میدن تازه 

با یه اعتماد به نفس خاصی میگه انشالا برات جور نشه 

میگفتی حرفت به تخمدان چپم 🤣

یا میگفتی تموم شد ؟ خیلی تاثیر گذار بود   

یا میگفتی فاز نگیر بشین بینیم بابا   

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

عزیزم

من خودم یک عدد پرمو هستم که اگه هر هفته نرم اصلاح 

میشم عین میمون

در عین مذهبی هستم 

امام حسین چه کار به سبیل تو داره

شاید اآرایش تو این ماه حرمت داشته باشه

ولی پیرایش و اصلاح و..اشکال نداره 

عزیزم کجایی هستی؟

اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!...