2777
2789
عنوان

اومده بهم گفته😰🥺🥲

303 بازدید | 23 پست

سلام همونطور که تو تاپیک های قبایم گفتم ما سه تا خواهریم و ارزو داشتم از بچگی یه داداش داشته باشم همیشه پشت و پناهم باشه ، یه مدته یه همش جلو راهم سبز میشه میگه که داداشمه ( مادرم بهم قبلا هم گفته بود که یه پسر داشته وقتی سه الی چهار سالش بود گم شده)

الان این وقا پسر ادعا میکنه همشن داداشمه و میگه بیا بریم ازمایش بدیم ، به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟

چشم ها دریچه ی روحن!...

خب آزمایش دی ان ای بدید معلوم میشه دیگ

بعد این پسره از کجا میدونه خانوادش‌شمایید

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازم کاربر جدید و تاپیک عجیب   

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

چرا آزمایش؟

ببین ی خال مشترک ندارید رو بدن تون 🤔🤔

(فیلم هندی🤣)

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
چرا تو بری آزمایش بدی  بگو با بابات بره

پدر و مادرم اصفهانن من و خواهرام خونهمجردی گرفتیم برای درس و کار اومدیم تهران دیروز زنگ زدم به مامان و بابام بهشون گفتم امروز قراره حرکت کنن و بیان

چشم ها دریچه ی روحن!...

خدایا یکی ی تاپیک بزنه راست باشه مرد

آیا بینش کم از بیم شکمه؟تو ذات جماعت بی کیفیت اینه رو حیثیت آدما برچسب بکوبه با همون زبون از حقوق بشر بخونه ،مثله اینه که باتلاقو با لجن بشوره...کآربری سوم،نی نی یار شماره ندارم دیگه ولممممم کنننن