2777
2789

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۷۲۲_۱۲۵۶۳۳_7fni.jpg

پست قبلی ام عکس گذاشتم . روز سوم پریودی رفتم این ماه 12روز عقب زده بودم اینمفک کنم خون مال کیست ک پاره شده چون زیادم نیس مثل ماه ها قبل . 

بنظرتون چیکار کنم با دارورفع میشه یا عمل باید کنم8ماهه اقدامم 

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩

خب خودش دفع شده نگران نباش

تخمدانتم خوبه 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خب خودش دفع شده نگران نباش تخمدانتم خوبه 

22mm فک نکنم خودش دفع بشه اکه میشد می گفت دفع شدع . حالا ساعت 5میبرم پیش دکتر ببینم چی میگه

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من پاره شده بود یک ماه قرص ال دی مصرف کردم با مریودی بعدیم رفع شد 

انشالله ک مال منم دفع بشه 

22mm فک نکنم خودش دفع بشه اکه میشد می گفت دفع شدع . حالا ساعت 5میبرم پیش دکتر ببینم چی میگه

نگران نباش چیزی نیست 

واسه اقدامتم خوبه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
۲سانته که برا من ۴ سانت بود

اها انشالله ک دفع شه 

نگران نباش چیزی نیست  واسه اقدامتم خوبه

میبرم پیش دکتر تا ببینم خدا چی میخواد . این همه تاخیر داشتم فک کرده بودم باردارم حالا نگو کیست بوده😔