2777
2789

نون پنیر سبزی 

نبات 

آجیل

شیرینی 

قران و شمعدان. 

جانماز  

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

ما برای سفره عقد یه ترمه خانوادگی داریم که اون رو همه استفاده می کنن

از تشریفات هم خواستیم که سفره رو خیلی شلوغ نکنه چون مراسم توی خونه بود و همینطوری هم جای زیادی برای سفره اشغال می شد

همه چی رو خودشون آوردن و ترمه رو روی یه پایه خیلی کوتاه انداختن و همه چی رو روی اون چیدن

گل آرایی دورش کمک کرد که سادگی سفره خیلی توی ذوق نزنه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

درسته عزیزم  بعد حلقه و سرویس و اینا رو چطور تزیین کردن

یه جعبه خاتم کاری شده رو پر از گل سفید کرده بودند

حلقه ها دو تا رینگ ساده زرد رنگ بود که روی گل ها گذاشته بودن

سرویس منظورتون سرویس طلا هست؟

سرویس رو پدر همسرم به عنوان زیر لفظی بهم دادن که دیگه پیش خودشون بود و داخل سفره نذاشته بودیم و البته که خودم هم از قبل ندیده بودم و فقط می دونستم که قرار هست بهم هدیه داده بشه ( چون یادگاری مادر مرحوم همسرم بود) . راستش جایی هم ندیدم که سرویس رو تزیین کنن. یا مثل من به عنوان هدیه می گیرن یا از قبل گرفتن که عروس موقع آتلیه و عکاسی استفاده می کنه