2821
2789

لایکم کن👀🥺

هر وقت حس کردی لازم داری کسی دعات کنه بهم بگو واست آیت الکرسی بخونم 💞 هر وقت بیمار داشتی بگو تا برات ۳ حمد شفا بخونم 💞 برای شادی روح امواتتونم بگید فاتحه بخونم 💞 در ازاش برا آرامش دلم یه صلوات بفرست 💞 اللهم صل علی محمد و آل محمد

من ک نه ولی ی بلاگر هس هرسال تاسوعا حلوا میپخت میگف از این نذر خیلی حاجت گرفتم

میخوام بدونم اینا ک هیچی از دینو رعایت نمیکنن چطوری ب نذر اعتقاد دارن؟🤔 حاجتم میگیرن

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری مکن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ک نه ولی ی بلاگر هس هرسال تاسوعا حلوا میپخت میگف از این نذر خیلی حاجت گرفتم میخوام بدونم اینا ک ...

ربطی نداره همه چی به قلبت بستگی داره بابام نه نماز میخونه نه قران میخونه تاحالا یبارم پاشو تو مسجد نزاشته یبارم نوحه گوش نداده خیلی وقتا نرفته عزاداری خیلی وقتا مشکی نپوشیده (نمیگم این کارا خوبن)

وای هر سال امام حسین میطلبتش اربعین میره 

ربطی نداره همه چی به قلبت بستگی داره بابام نه نماز میخونه نه قران میخونه تاحالا یبارم پاشو تو مسجد ن ...

اینم هرسال ترکیه میطلبه😂

اربعین طلبیدن ب معنی خوب بودن یه آدم نیس البته منظورم پدر شما نیس کلی میگم الان راه عراق بازه خیلیییییااااا میرن

درضمن حاجت گرفتن با اربعین کربلا رفتن خیلی فرق داره

كدوم بلاگر؟احتمالا يكي مثل من پس خيلي كافره ك هيچي نميبينم ازشون🥲

در کل من اعتقادی ندارم

اونم از رو حس خوبش ب این موضوع نذر انجام داده و حاجت گرفته

ی حاجته ک تو ی کوچه نزدیک بازار تهران انجام میدن هرکس نذر میکنه حلوا میپزه و میره اونجا پخش میکنه اونجا فک کنم ۷تا دیگ حلوا میپذن کوچه چترچی بازار تهران

دقیقشو تو گوگل سرچ کن