2777
2789
عنوان

گوشی چه مدلی بگیرم؟

463 بازدید | 23 پست

تا حدودای ۱۵ میتونم هزینه کنم 

سامسونگ بهتره یا شیائومی؟؟

میخوام هنگ نکنه چون اذیت میشم گوشی قبلم هنگ میکرد و یهو دوبینش ضعیف شد شیائومی بود 

سامسونگ به احتمال زیاد بگیرم 

چند ساعت دیگه میرم 

برای خرید 

سامسونگ چه مدلی هنگ نمیکنه و دوربینش خوبه؟

آ۵۴ چطوره؟

🫧🤍

سامسونگ خیلی خوبه 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آ۷۳نخررررررر

به گارانتی گوشیم دقت کن داریا همراه نباشه

ضربه_خورده😂#  

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

منم میخام گوشی بگیرم بین آ54 و آ73 موندم

آ۷۳نخریاااااااا

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

چرا

خریدم الان افتاده تو گارانتی 

گارانتیم گردن نمیگیره

مدلای جدیدش مشکل دارن

مشکلش رو میگی؟ من کیفیت دوربینش خیلی برام مهمه.

کیفیت دوربین آ۷۳عالیه

ولی از من هنگی بود

صفحه لمسش یهو از کار میوفتاد

میزدم به شارژ افتضاح داغ میشد و قاطی میکرد گوشی

رابط هندزفریم روش کار نمیکرد

فرستادم گارانتی(داریا همراه)

گفتن ما هیچکدوم از این مشکلات رو ندیدیم توی این گوشی 

گفتم من گوشی رو نمیخوام یا درستش کنین یا باشه مال خودتون

الانم همونجور افتاده توی مغازه😔😪

ای بابا

اره 

خیر نبینن

گارانتیم حتی گردن نگرفت درستش کنن

چه برسه تعویض گوشی من خیلیی خراب بود اصلا قابل تعمیر نیست اون همه مشکل😔

۲۰تومن پولشو دادم