2777
2789
عنوان

دیروز یه چیزی. دیدم

437 بازدید | 36 پست

خیلی استرس گرفتم 

دم سطل زباله نزدیک خونمون یک تابلو کوچه فلانی هست 

بعد به اون بالای تابلو که پایینش سطل زباله یه سوتین آویزون کرده بودن🤦🤦

نمیدونم چرا من استرسم گرفت که مال من ، از دبروز هی یادم میاد استرس میگیرم

و از همه بدتر چیزی که غیر ممکن یه هزارم درصد هم امکان نداره به ذهنم رسید

اینکه از نزدیکانم میخواستن آبرومو ببرن مال منو آویزون کردن

در حالی که اصلا مال من نبود 

چی میگی

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود آزاری داری حالا به‌فرض مال تو بود، و خودت از قصد اویزون کرده بودی نترس نمیکشنت

😅😅 آخه خوابگاه مال بچه ها رو تو طبقات بچه های دیگه اویزون میکردن مسخره بازی میکردن 

میرفتی برمیداشتی مینداختیش آشغالی 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

وا یعنی چی؟ سوتینی که مال تو نبوده رو دیدی و استرس هم گرفتی که مال تو باشه؟! و افکار منفی و شک هم کردی به اطرافیانت تازه که آبروت رو می‌خوان ببرن؟! 

رو چه حسابی این افکار رو میکنی؟ 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

شوخی میکنی دیگه؟ مگه چند نفر لباس زیر ادم رو میبینن؟ گیرم مال تو باشه کی میفهمه مال توست؟ 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند