2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگم....

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 26 پست
یکبارزنگ بزن رک و روراست بپرس مشکل کجاست دیگه مثل سابق رفتارنمیکنه؟خیلی دوستی هاهم باگذشت زمان وتغیی ...

بخدا چندین بار همین کار که شما گفتین رو کردم خونه دعوتش کردم ناهار بردمش بیرون هر کار بگید کردم حرفی نمیزنه میگه نه اینطور نیس بار اخر بهم توهین کرد گف راستش تیپ و قیافه اونا امروزیه خوشم میاد ازش ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکل اصلیییییی و بزرگ منم همین وابستگی‌های شدید و بیمارگونه هست

منم مثله خودتم میفهمم چی میکشی😢بایدخوشحالی ماوابسته به هیچ کسی نباشه بایدروی پای خودمون وایستیم همیشه دنبال کاروفعالیتی باشیم که حالمون وخوب میکنه نه وابسته به آدماکه یه روزهستن یه روزنیستن 

مثلا صبح زودوخنک بری پیاده روی وانرژی بگیری 

یابری بازاربگردی چیزای جدیدببینی حالت بهترشه 

ازیه کانال آشپزی یه کیک وخوراکی جدیدیادبگیری حالت وخوب کنی 

رانندگی کنی تنهایی وغروبایی که دلت گرفت بری دوربزنی بیایی 

کلا هرکاری که حالت وبهترمیکنه

بخدا چندین بار همین کار که شما گفتین رو کردم خونه دعوتش کردم ناهار بردمش بیرون هر کار بگید کردم حرفی ...

پس کلا دیگه قیدشوبزن 

بعضی وقت هااین دوستی هایه طرفه است ازطرف ماست فقط 

طرف مقابلم داره سواستفاده میکنه 

حیف روح وروانت که بخوادبرای رفتاراشتباه یکی دیگه بهم بریزه 

پس کلا دیگه قیدشوبزن  بعضی وقت هااین دوستی هایه طرفه است ازطرف ماست فقط  طرف مقابلم داره ...

فدات بشم من عزیزدلم ممنونم انقدر برام وقت گذاشتی. خیلی دلم میسوزه من جطور بودم براش اون چه خنجری بهم‌زد . میدونی چیه آدم‌گاهی از تنهایی دلش میگیره همه این چیزایی که شما گفتین واقعا خوب و موثره ولی گاهی ادم دوس داره با یکی این لحظات رو شریک بشه که متاسفانه دور از حضور روابط امروزی بر پایه سود و منفعته

کاش منم دیگه به این توانایی برسم

ميرسى 

اينقدر روى واقعى آدماروديدم كه اينى كه هستم شدم

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️