2777
2789
عنوان

قدر روزای خوش زندگیمو ندونستم

381 بازدید | 32 پست

ک شوهرم ۶ صب میرفت ۱۰ شب میومد بچه نداشتم تک و تنها تا لنگ ظهر میخابیدم شوهرم اون موقع خوش اخلاق بود ولی الان کار نداره همش خونس بچه مم اضافه شده از ۸ صب سرپام شوهررممم ک اصلا اعصاب نداره بددهن شده رو اعصابش بری میزنع 

وقتیم خونس همش خوابه 

یادمع همش گله داشتم اون اوایل ک چرا هیچ وق خونه نیستی چقدر بی عقل بودم 

الان از خدامع بره بیرون من ی نفس بکشم

در کل زندگی همینه

درست همون لحظه ای رو که فکر می کنی چقدر بد هست و در موردش غر میزنی یه روزی آرزوشو داری

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در کل زندگی همینه درست همون لحظه ای رو که فکر می کنی چقدر بد هست و در موردش غر میزنی یه روزی آرزوشو ...

خیلی خوب بود اون روزا من همشم طلبکار بودم چرا نیستی الانم از صب ابمون قط شده کلی کار ربخته رو سرم دسشویییم دارم😭

الان دیر نشده قدر زندگی تون بدونین سالم هستین 3 نفرت ن خدا بهتون بچه داده و بچه سالم از خود خدا بخوا ...

کارش اینه کاسب ماشین خرید فروش ماشین 

فقط چ فایده وقتی همش خونس چن وقتی بازار خوابیده

کارش اینه کاسب ماشین خرید فروش ماشین  فقط چ فایده وقتی همش خونس چن وقتی بازار خوابیده

سرپایی خرید و فروش میکنه؟

همسر من نمایشگاه داره. میگه همش بی کاریم..

نه میخرن. نه میفروشن. رو هواست همه چی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خیلی بد مرد تو خونه باشه  انگار یه مهمون غریبه داری  

ای گفتیییی الان گفتم نمیریییی بیرون گف خیلی دوس داری برم گفتم اره بچه رو میخابونم خودممم میخابم گف پس با هم میخابیم

(من از ۷ و نیم دخترم بیدار شده ولی اون ۱۰ بیدار شد

شانس اوردم  داداششش زنگ زد رف وگرنه دیگ خیلی داشت رو مخم میرف

سرپایی خرید و فروش میکنه؟ همسر من نمایشگاه داره. میگه همش بی کاریم.. نه میخرن. نه میفروشن. رو هواس ...

بعضی وقتا میره نمایشگاه ولی همون حرف شوهرت درسته همه چی رو هواست اینم تو خونس اکثرا