دوسه روز تلفنی حرف زدیم و پیام دادیم.کلی ابراز علاقه کرد که خوشم ازت اومده و عاشقت شدم و فلان! منم هی گفتم اخه ندیده و نشناخته چطور میشه عاشق شد با یه عکس پروفایل؟! گفت دله دیگه و..اصرار کرد همدیگه رو ببینیم گفتم باشه رفتم یک ساعت دیدمش خیلی مودبانه و آروم بود رفتارم اونم معمولی و البته خبری از اون ابراز احساساتهای پشت تلفن و چت نبود! بعدشم خدافظی کردیم و برگشتم..از همون موقع غیبش زده! بعدم چند تا استوری گذاشت که باید آدما رو حذف کرد و ادم اشتباه میکنه و فلان! حالا هی فکر میکنم علتش چیه؟ خب خوشش نیومد میتونست رک بگه نه این مدلی رفتار کنه ...
مردی که همون اول ندیده و نشناخته ابراز علاقه میکنه مرد درستی نیس
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕