2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید 😭

92 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها خیلی دلم گرفته 

من با یکی دوست بودم من ۱۹ سالمه اون ۳۰ ، ۱۰ ماه باهم بودیم تو این ده ماه بابام فوت شد همیشه کنارم بود سعی می‌کرد حالمو خوب کنه این آخری یدفعه رابطش رو قطع کرد بدون هیچ بحث و دعوایی زنگ نمیزد و پیام نمی‌داد بعدم که دیدم اینستا انفالو کرده منو اولین نفری بود که باهاش دوست شدم حتی خانوادم هم میشناختنش خانواده اونم منو میشناختن سرزنش های مامانم که به کنار خودم داغون شدم هرچی بیشتر گذشت بدتر از قبل شدم چندتا ماجرا دیگه هم پیش اومد برام درست چند روز بعد از اینکه دومین ضربه زندگیمو خوردم ول کرد رفت یه خواستگار دارم بهترین موقعیت رو داره از لحاظ ظاهری و مالی و کلا همه چی ولی من هنوز ذهنم درگیر اونه دوست دارم بهش پیام بدم بگم 

بهترین موقعیت های زندگیم رو دارم از دست میدم فقط بخاطر کارایی که با روح و روانم کردی آبروم رو جلو خانوادم بردی الانم که بهت پیام دادم فکر نکنی اومدم منت کشی که بیا دوباره باهم باشیم 

الان چهارماهه ما باهم در ارتباط نیستیم راستی اون روز هم تو کافی‌شاپ دست تو دست یه دختری دیدمش نمیدونم هول شد یا نه که بهم سلام کرد منم جوابشو دادم تا چند روز حالم خراب بود روانپزشک گفت افسردگی گرفتم تو رو خدا راهنماییم کنید شبا تا چندساعت فکر و خیال گریه نکنم آروم نمیشم میگم پیام بدم شاید حالم بهتر شد اگه هم جواب داد دیگه جوابشو ندم خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی داغونم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از پدرت برات عزیزتره با مرگ اون کنار کنار اومدی 

ازش بگذر فک کن مرده 

تازه اول راه و جونیته موقعیت های زیاذی هم. برات پیش میاد 

هیچ موقعیت خوبی و ب خاطر ی ادم بد از دست نده 

اون اگه ادم خوبی بود اگه میفهمید تو این شرایط تنهات نمیزاشت بره 

از پدرت برات عزیزتره با مرگ اون کنار کنار اومدی  ازش بگذر فک کن مرده  تازه اول راه و جون ...

کاش بشه فراموش کرد ولی تا میام فراموش کنم یه طوری سر راهم سبز میشه یا خودش یا فک و فامیلاش

کاش بشه فراموش کرد ولی تا میام فراموش کنم یه طوری سر راهم سبز میشه یا خودش یا فک و فامیلاش

عزیزم فراموش ک نمیتونی بکنی ی زمانی لز عمرت و کنارش گذروندی فقط باید بیخیال شی و با شرایط کنار بیای خودت و قانع کنی نمیخادت بدیاش و مرور کن 

عزیزم فراموش ک نمیتونی بکنی ی زمانی لز عمرت و کنارش گذروندی فقط باید بیخیال شی و با شرایط کنار بیای ...

مشکل اینه تا میام فراموشش کنم یه رد نشونی از خودش نشون میده یا فک و فامیلاشون رو میبینم یا خودش بیشتر از این ناراحتم که با روح و روانم بازی شد خس میکنم بازی خوردم