2777
2789
عنوان

میشه بیاین😔

167 بازدید | 13 پست

بچه ها دلم خیلی گرفته بغض کردم من هیچ وقت عشقی نداشتم تو محل کارم عاشق همکارم شدم ۶ ماه همیشه هواشو داشتم تا اینکه ماه آخر قبل رفتنش بهم پیام داد و باهم دوست شدیم یه ماه تمام مدت عین دو تا عاشق و معشوق بودیم تا اینکه یه شب بهم گفت بیا خونم و من دنیا رو سرم خراب شد بهش گفتم بعد ازدواج میام خونت ولی گفت به ازدواج فکر نمی کنه💔 تو شرایطی نیستم که بخوام بی هدف با کسی دوست بمونم در کمال ناباوری با تمام عشقی که بهش داشتم رابطه رو تموم کردم

دلم خیلی هواشو کرده دلم می خواد سر به راه بشه  خودش برگرده پیشم اومدم پیش امام رضا نماز جعفر براش خوندم و زیارت عاشورا عشقه دیگه دست خودم نیست نذر کردم برگشت به زندگیم هر سال با خودش بیام میدونم خیلیاتون میگید عقلمو از دست دادم ولی دوست دارم باهاش زندگی کنم بچه ها چی کار کنم دیگه؟ تنها کاری که از دستم برمیاد دعاست نماز استغاثه به حضرت زهرا هم امروز خوندم بچه ها ممکنه برگرده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میفهممت که چقدر دوسش داری و سخته برات همه چیز..

فقط میتونم بگم امید نداشته باش به برگشتن کسی که از قصد رفته

با همچین ادمی خوشبخت نمیمونی عزیزم

قربون قلب مهربونت بزارش کنار تو که اینقدر جسارت داری..

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

عزیزم شما خیلی عاقلی 

کار خوبی کردی 

اره ادامه بده 

و هرگز گول نخور و وسوسه نشودکه بری خونش که اخرش تباهیه 

اومد برا ازدواج فبها نیومد لازم نیست تو دست به هر کاری بزنی که

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

فقط ازت خواهش میکنم خونه ش نرو.چون آدم وقتی خیلی دلتنگ بشه دیگه دیونگی میاد سراغش و هرکاری میکنه که طرفش برگرده.اما بدون فقط خطا کردی و به مشکلاتت اضافه شده و اونی که با میل خودش رفته با این چیزا برنمیگرده.بسپار به خدا.ایشالا خدا برات جبران کنه.آفرین به تو دختر پاک و قوی

شما انتخاب درستی کردی

هرچی بعدش بشه مطمئن باش به نفعته 

بهترین‌ها برات رقم بخوره ♡

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
2827
2791
2779
2792