2777
2789
عنوان

بیاید من چیکار کنم

380 بازدید | 69 پست

من با شوهرم عقدیم  چند ماه پیش بینمون دعوا افتاد اون هی گف طلاق طلاق حالا این چند روزه انقد گفتم بیا ی فرصت بدیم ب زندگیمون از این حرفا  گفته من پول رهن خونه ندارم طلاها ک چهار تا النگوعه با حلقه ی پلاک زنجیر بهم بده ک بفروشم وام بگیرم ب نظرتون این نظریه طلاهارو ببره بازم بگه طلاق 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب این بهانه میخاد طلا رو از چنگت در بیاره 

وقتی پول رهن نداره چرا ازدواج کرده

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
شوهر خاله من دقیقا همین کارو کرد بیشرف گفت طلاها رو بده خونه بگیرم رفت ک رفت این اشتباه رو نکن اصلا& ...

نمی‌دم طلاهارو اشغال بی صفت الان دم ب دقیقه بلاکم می‌کنه آنوقت من طلاهارو بدم بهش

اگه ادم هست و ارزشش را داره

طلا را بفروش بزار بانک سپه حساب نگین اتیه باز کن دو ماه دیگه تا دویست تومن وام بهت میده 

به اسم خودت خونه رهن کن

اگه ادم نیست میخاد طلاهاتو بالا بکشه خیلیاااااااا کشیدن . خیلی زیاد

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
ب این بهانه میخاد طلا رو از چنگت در بیاره  وقتی پول رهن نداره چرا ازدواج کرده

چمیدونم داشته خرجش کرده میگه تقصیر تو بوده خرجش کردم چند ماه پیش ارزون بوده الان گرون شده میگه تقصیر توعه من پول رهن خونه خرج کردم انکار واس من خرجش کرده 

اگه ادم هست و ارزشش را داره  طلا را بفروش بزار بانک سپه حساب نگین اتیه باز کن دو ماه دیگه تا د ...

میدونی حرفش طلاقه  دم ب دقیقه بلاک می‌کنه آنوقت گفتم بزار باهات حرف بزنم  مطمعن بشم رابطمون ب کجا میرسه آنوقت طلارم میفروشم