2777
2789
عنوان

گیج شدم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 23 پست
فکر کنم اطلاعات زیادی نداری 

اطلاعاتم راجع ب چی؟ درمورد آلمان و زبان آلمانی اطلاعات زیادی ندارم ولی انگلیسی و یکی دوتا کشور انگلیسی زبان اطلاعات دارم

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
اطلاعاتم راجع ب چی؟ درمورد آلمان و زبان آلمانی اطلاعات زیادی ندارم ولی انگلیسی و یکی دوتا کشور انگلی ...

المان زبانش مثل زبان عربی حفظیات و تلفظات خاص خودشو داره قواعدشم زیاده کم نیست انگلیسیو میشه خوداموز جمع کرد اینو نیمشه چون تاحالا به گوشمون نخورده سنگینه با معلم باید بردارم که اونم هزینش زیاده

انگلیسیمم درحد ایلتس ۶ واقعا دوماهه جمع بشو نیست بنظرم

حالا به غیر از اون بازم باید یه پولی درحد ۷۰۰ میلیون دستم باشه که اجازه ی ورود داشته باشم به اونجا  🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

المان زبانش مثل زبان عربی حفظیات و تلفظات خاص خودشو داره قواعدشم زیاده کم نیست انگلیسیو میشه خوداموز ...

حالا من منظورم از دوماه، امتحان آیلتس بود نه آلمانی، ولی روش مهاجرت بهتری سراغ نداری؟ ۷۰۰ میلیونو میتونی جور کنی؟

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
حالا من منظورم از دوماه، امتحان آیلتس بود نه آلمانی، ولی روش مهاجرت بهتری سراغ نداری؟ ۷۰۰ میلیونو می ...

دقیقا همونشو گیر کردم

نه والا هرکشوری که سرچ میکنم همینه با این اوضاع تو ترکیه هم بخوای تحصیل کنی بازم باید خرج کنی

کاری میشه رفت اما گیرم تحصیله

میدونی داشتم فکر میکردم اگر ویزا تحصیلی بگیرم اونجا اجازه ی کار از یه حدی بیشتر نمیدن و یه کار انلاین بلدباشم بهتره حداقل از اون درامد کسب میکنم 

دقیقا همونشو گیر کردم نه والا هرکشوری که سرچ میکنم همینه با این اوضاع تو ترکیه هم بخوای تحصیل کنی ب ...

حالا شرایط بورسیه و کمک هزینه رو پرسیدی؟ شنیدم ایتالیا خیلی کمک هزینه میده حتی کمک هزینه تحصیلی استانی داره، من اگه مجرد بودم میرفتم ایتالیا

کانادا هم میتونی کمک هزینه بگیری

حالا شرایط بورسیه و کمک هزینه رو پرسیدی؟ شنیدم ایتالیا خیلی کمک هزینه میده حتی کمک هزینه تحصیلی استا ...

خود المان اگر تحصیلی پذیرش بشه گرفت خیلی از هزینه ها کمتر میشه اونجا برای حمل و نقل هم همینطور 

ایتالیا هم فکر کنم اینطوریه

امیدوارم موفق باشی، فقط زودتر مدارکتو جمع و جور کن مثل من مشکل سن پیدا نکنی عزیزم