2777
2789
عنوان

گیج شدم کمک

154 بازدید | 23 پست

بچه ها چندماهی هست دارم فکر میکنم افراد زیادی دور و برم نیستن تحقیق کنم اما تو نت خیلی گشتم واقعا خسته شدم نیاز به کمک دارم

قصد مهاجرت تا دوسال ایندرو دارم و دنبال یه شغلی هستم که بتونم سریعتر به درامد برسم 

پشتوانه ی مالی ندارم فقط دارم زبانمو فول میکنم

تو فکرم این بود که یه کار انلاین با درامد خوب پیدا بشه بتونم درکنارش درسمو هم بخونم

شدیدا به نفعمه که خودم یه حرفه یادبگیرم و بتونم درامدزایی کنم اما تا الان هر چیزیو تحقیق کردم انگار درامد نداره 

ممنون میشم اگر شغلی میشناسین یا اطرافیانتون مهاجرت کردن بهم بگین چجوری بوده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

باچه روشی میخوای مهاجرت کنی؟ منم شدید توفکرشم، دارم سعی میکنم یه آیلتس بانمره بالا جورکنم دارم زبان میخونم، کار آنلاین به نظرم زیاد جواب نمیده، یه حرفه یادبگیر که اونجا شعلت باشه مثلن ارایشگری

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
باچه روشی میخوای مهاجرت کنی؟ منم شدید توفکرشم، دارم سعی میکنم یه آیلتس بانمره بالا جورکنم دارم زبان ...

المان

انگلیسی و المانیو باهم میخونم

ارایشگری یادگرفتم اما واقعا عصبی شدم تهرانم ارایشگاه تو تهرانپارس بودم مژه یادگرفتم محیطش بهم نمیخورد

دقیقا الان مشکلم اینکه جایی برم پای کار تمام وقت تا بیام خونه وقتی نمونده که درسمو کنارش بخونم 

امتحان چی؟!

میگم دوماه کاری نکن فقط زبان بخون امتحان زبان بده مثل آیلتس یا امتحان زبان آلمانی

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
الکیه مگه! با ۴ ماه هم جمع نمیشه چ برسه دوماه

الکی چی؟ زبانت مگه خیلی ضعیفه؟ زبان من با دوماه جمع میشه