2821
2789

خودم👇

دوستم میگفت دختر خالش ۱۹ سالشه بوده یه پسره اومد بهش پیام داده دخترم خلاصه تا سه روزبا این پسره عشق بازی میکرده بعد قرار میشه برن همو ببینن دختره با کلی ذوق و شوق حاضر میشه میره سرقرار میبینه مامانش اونجاست میگه عه مامان سپا اینجا چیکار میکنی مامانم گوشیشو میگیره جلو دختره میگه عه پس شوهر آینده کوش 😶😁بعد دختره میفهمه آیت پسره مامانش بوده میگه تا یک هفته دختر خالم خونه ما میخوابید😐😂😂

بچه بودم به پرو پای پسرای فامیل میپیچیدم که آره من قلدری قوی ام اونام مثل چی قشنگ کتکم میزدن

میگفتم هه دوباره میرفتم 

دیگه آخراش اشکم در میومد 

ولی همچنان پر قدرت (آره جون خودم ) ادامه میدادم 😑شیشه میزدم انگار

من شک دارم به شادیای شما 🗣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه بودم به پرو پای پسرای فامیل میپیچیدم که آره من قلدری قوی ام اونام مثل چی قشنگ کتکم میزدن میگفتم ...

حاجی تو خیلی باحالی😂

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من باید صب زود پاشم🥲😂خوابم میاد ولی نمیاد😂

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
هعی سم خالصی بودم به قران

عوضش الان خاطرات خنده‌دار داری😂

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم