2777
2789
عنوان

جای تبخال

12128 بازدید | 13 پست

سلام دوستان نزدیکع ی ماهه ک تبخال زده بودم دستکاری کردم جاشو رو بینیم بود حالا جاش مونده هرکاری میکنم نمیره چیکار کنم توروخدا واجبه اگ لازمه عکس بدم فقط کسی تاحالا این تجربه رو داشته جای تبخال کی خوب میشه ؟؟؟؟لدفا هرکی هس جواب بده برام مهمه

من از عید قربان تا حالا سه بار تبخال زدم 😫😫😫

من از بچگی روی لبم مستعد تبخال بود،خواب بد میدیدم میزدم، سرما میخوردم یا از چیزی میترسیدم میزدم ، یا وقتی به لبم ضربه می‌خورد یا سهوا گازش میگرفتم میزدم... ولی جای هیشکدوم نمونده تا حالا 🤔

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من تکون بخورم تبخال میزنم براهمین قرص آسیکلوویر و پمادشو همش دارم استرس ناراحتی تب نگرانی گریه تغییر مکان زخم شدن لب  درجا تبخال میزنم

جاشونم فقط با شستشوی هرروزه با صابون میره همین 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
بله من تکون بخورم تبخال میزنم براهمین قرص آسیکلوویر و پمادشو همش دارم استرس ناراحتی تب نگرانی گریه ت ...

تقریبا ی ماهه هنوز نرفته رو بینی مه من دست زدما احتمال داره ک نره ؟با صابون عادی ؟

من از عید قربان تا حالا سه بار تبخال زدم 😫😫😫 من از بچگی روی لبم مستعد تبخال بود،خواب بد میدید ...

اخه تو‌دست نزدی جاشو شاید منم همیشه میزنم اینسری جاش نمیره احساس میکنم جاشو کندم برای همین