2777
2789
عنوان

مامانا بیایید

748 بازدید | 47 پست

باردارم هفته۲۷ تقریبا فک کنم نیم ساعت چل دقیقه ای میشه یه درده عجیبی میچیه کمرم ول میکنه دوباره شروع میشه بچه هم همش خودشو سفت میکنه یه سمت شکمم تکوناشم زیاد شده آروم نمیشه بنظرتون طبیعیه؟دارم از این درده میترسم زایمانه قبلیم اواش دردم گرف اینجوری بود هرچن سزارین شدم اما اولش ک قرار بود طبیعی زایمان کنم یه دردی میپیچید کمرم الانم حس میکنم اونجوریه 

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

بچه این هفته ها ب دنیا بیاد میمونه؟

نه هنوز که زوده عزیزم میتونی خودتو برسونی بیمارستان 

لکه بینی نداری؟؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین تایم بزار ببین دردهات مرتبه؟؟ 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

دردت شبیه پریوده؟

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
بچه این هفته ها ب دنیا بیاد میمونه؟

اگر خدا بخواد آره 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
نه هنوز که زوده عزیزم میتونی خودتو برسونی بیمارستان  لکه بینی نداری؟؟

آره باید شوهرموبیدار کنم میبره بیمارستان بدبختی دخترمم دستش زخم وکبود شده ب زور خوابیده میگم اگه چیزه جدیی نیست و طبیعیه بخوابم اما درد کمره معمولی نیس یه دردیه میپیچه تو کمرم ول میکنه نه لکه بینی ندارم

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

ببین تایم بزار ببین دردهات مرتبه؟؟ 

آره چل دقیقس هی میگیره ول میکنه درده معمولی هم نیس شبیه درده زایمانمه میترسم خدایی نکرده کیسه آبم پاره شده بچه هم همش سفت میکنه تکون میخوره شوهرمو بیدار کنم ببره بیمارستان🤦‍♀️

آره باید شوهرموبیدار کنم میبره بیمارستان بدبختی دخترمم دستش زخم وکبود شده ب زور خوابیده میگم اگه چیز ...

عزیزم فکر کنم به خاطر استرس و تنشی که امشب برات پیش اومده  ولی محض اطمینان هرچی زودتر برو بیمارستان 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
آره چل دقیقس هی میگیره ول میکنه درده معمولی هم نیس شبیه درده زایمانمه میترسم خدایی نکرده کیسه آبم پا ...

مآل استرس.  تنشیه که داشتی سر دومیم برام پیش اومد این مشکل مثل درد زایمان می‌گرفت ول می‌کرد دراز بکش و آروم باش اگه درست نشد برو بیمارستان خیالت راحت بشه

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
آره چل دقیقس هی میگیره ول میکنه درده معمولی هم نیس شبیه درده زایمانمه میترسم خدایی نکرده کیسه آبم پا ...

برو بیمارستان ریسک نکن